Förvaring Kista

Ett stenkast från Kista erbjuder Big Easy Self Storage förvaring av bohag eller varulager i våra förvaringsenheter. Våra förråd är övervakade med larm och kameror kopplade direkt till larmcentral. Kontakta oss idag för en visning!

020-430 430 – info@bigeasy.se

SE PRISLISTA HÄR

Förvaring Kista

Kista är ett av Stockholms hetaste områden där gentrifieringen verkligen är på gång! I Sveriges svar på Sillicon Valley samlas de mest teknikintensiva bolagen och många gästarbetare med hög kompetens. I mitten av den kokande kitteln hittar vi Kista Science Tower och fina Kista Galleria som har öppet till 21:00 varje dag (det kan bli många sena kvällar framför datorn). Food Courten rekommenderas starkt och även biografen håller väldigt hög standard med bra lutning vilket ger perfekt sikt från alla platser i hela salongen.

Hyr förvaring Kista på Big Easy Self Storage

Förvaring Kista – i dessa långa gångar finns finfina förråd endast ett stenkast från Science City!

Med många från utlandet som arbetar och bor tillfälligt finns ett behov av extra förvaring i Kista. Det kan vara så att man vill hyra ut sin lägenhet i Kista och då behöver förvaring för sina personliga saker medan man bor i Thailand under vinterhalvåret då en överbetald IT-nörd gjort motsatt resa för att ge Ericsson ännu mer klirr i kassan. Eller så behöver man som Amerikan åka hem till soliga San Fransisco för att lösa lite praktiska frågor med sitt ex, och använder då förvaring för att slippa släpa med sig en nyinköpta dalahästen då man snart ska tillbaka. Kista Science City FTW! Amerikaner är väl bekanta med förvaring på en self storage-anläggning, så i det fallet skulle det inte bli någon kulturkrock, utan snarare kännas som det gör för oss Svenskar när vi kliver in på ett Ikea-varuhus utomlands. Mums vad gott med köttbullar och gräddsås!