Gör egen Homestyling

augusti 11, 2020

Inför försäljning av din lägenhet eller ditt hus är det bra att göra en homestyling för att få ut så mycket värde som möjligt när du säljer. Vissa anlitar en homestylingfirma, men det går också bra att göra homestylingen själv med några enkla knep!

  1. Ta bort alla prylar, möbler och annat som gör att lägenheten blir belamrad och känns mindre. Att ditt boende känns luftigt och stort är en av nycklarna till en lyckad försäljning! Hyr ett förråd och kör bort onödiga möbler, saker som ligger framme och inte ryms i källare eller garderober i lägenheten. Du kommer också att märka att det är mycket skönare att bo i ett hem som är mindre belamrat, så varför inte göra din homestyling permanent? Förutom att du spar pengar så är det en av fördelarna med att göra homestyling själv, du kan sedan enklare bestämma hur din lägenhet eller ditt nya boende ska se ut efter flytten genom att ha kvar saker du inte använder så ofta i ett externt förråd.
  2. Inred ljust! Vitt, vitt, vitt ska det vara om du inte har en alldeles särpräglad stil som funkar designmässigt. Att det är vitt och ljust ger intrycket av en luftigare lägenhet och därmed att ytan kan nyttjas till max! Vita textilier och småmöbler är ofta rätt väg att gå!
  3. Måla vita väggar och detaljmåla lister vid behov. Samma sak som i punkten ovan, ljus och fräsch är ett vinnande koncept!
  4. Fräscha till badrummet! Byt duschdraperi till ett nytt och fräscht, varför inte i vitt tyg? Passa också på att byta duschset om det är av äldre modell eller inte så fräscht längre. Ett nytt duschset höjer helhetsintrycket av badrummet enormt! Ett annat tips är att fixa till missfärgade fogar med en fogpenna! Dessa saker kostar totalt under 1000-lappen men lyfter din homestyling enormt mycket.
gör homestyling själv badrum
Ett nytt duschset höjer hela känslan i badrummet, jämför med bilden nedan!
gör homestyling själv
Ett gammalt duschset

Lycka till med din homestyling!

Vill du hyra förråd?

Hör av dig till oss och kolla om
det finns plats i några av våra anläggningar!

Boka förråd