Lagerhotell

Testsida

Hyr förråd i vårt lagerhotell månadsvis utan bindningstid. Vi erbjuder även gods-mottagning och packning för upphämtning samt kan självklart hjälpa er med bärhjälp och transport.

Som företagare behöver man ofta en flexibel lösning för lagerhållning. När ni hyr förråd i vårt lagerhotell kan ni flexibelt och enkelt byta storlek eller lägga till extra förråd under kortare perioder för att matcha era behov. Det kan vara svårt att alltid vara på plats för in- och utleveranser av gods. På våra lagerhotell hjälper vår duktiga personal er med det ni behöver, t ex att ställa in gods i ert förråd och avisera er om vad som kommit. På så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet istället för att besöka ert lager i onödan.

För lastning, lossning, packning, sortering, administrering av försändelser med mera debiterar vi 280 kr plus moms per timme, debitering räknas per påbörjad kvart.

Varför BigEasy?

Vanliga frågor om våra företagstjänster

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!

Vi är Big Easy

Grundarna av Big Easy Self Storage

Big Easy Self Storage erbjuder våra kunder att på ett smidigt sätt hyra förråd i Västerort och Söderort. Vårt lagerhotell hittar ni på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga samt på Varuvägen 15 i Älvsjö.

Efter att ha sett ett växande behov av extra lagerutrymme för företag och boende i Stockholmsområdet gick vi från att erbjuda mindre yta för magasinering till att öppna vår första anläggning för self storage. 

Vår vision är att erbjuda prisvärda och lättillgängliga förrådsenheter för privatpersoner och företag i Stockholm. Det ska vara enkelt att disponera lite extra lagerutrymme, både för dig som vill ha ditt bohag magasinerat mellan två bostäder och för dig som mer långsiktigt vill ha lite extra förvaring för t ex vinterkläder och säsongsbetonad sportutrustning. På den överhettade bostadsmarknaden i Stockholm ska man inte behöva bo större än nödvändigt när det finns en bättre lösning! 

Som småföretagare med flera olika affärsverksamheter i bagaget vet vi på Big Easy Self Storage hur svårt det kan vara att hitta en prisvärd och flexibel lösning för lager när man endast är ute efter ett mindre förråd att hyra. I vårt lagerhotell är ni som småföretagare välkomna att hyra förråd utan bindningstid så att ni snabbt kan växla mellan olika storlekar. Ring oss idag så hittar vi en lösning som passar just er! 

Vi är medlemmar i den Svenska branschorganisationen för self storage, SSAS, och anpassar oss därmed efter branschstandard i våra bestämmelser. Vår kunniga personal har erfarenhet av både flytt och magasinering. Vi kan ge er tips för packning och hjälpa er med att bedöma vilken storlek ni behöver på ert förråd. Självklart är ni även välkomna att byta väl på plats hos oss! 

När du hyr förråd hos oss ingår videoövervakning 24 timmar om dygnet samt larm med utryckning. Du får en personlig accessbricka och har tillträde varje dag 05:30-23:00.