BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd

Skärholmen

Om det nu är så att du snarast behöver hyra förråd Skärholmen så har du kommit helt rätt. Big Easy Self Storage är ett företag som hyr ut torra, fräscha och tempererade förråd i närheten av Skärholmen. Big Easy finns i Sätra ett stenkast från Skärholmen C.

Hyra förråd Skärholmen

Ja vad kan man säga om Skärholmen. I Skärholmen hittar du SKHLM, tidigare Skärholmens Centrum. Man påbörjade ett renoveringsprojekt av Skärholmens Centrum 2004 och visionen var att det skulle bli en av nordens största centrumanläggningar. 2008 var renoveringen klar och man öppnade upp SKHLM. I SKHLM finns det en ”food court” och där hittar du allt du kan tänka dig. Mcdonalds, sushi och Subway på samma ställe, perfekt för familjen som har svårt att enas om vart ni ska äta. Tråkigt nog för lokalpatrioterna var det fler än lokalpolitikerna i Skärholmen som hade visionen att bygga ett riktigt maffigt köpcentrum. T ex Mall of Scandinavia med tillhörande Zlatan-staty utanför. Var ska köpcentrumhysterin sluta?

På den ljusa sidan kan man i alla fall konstatera att nu när folk bara köper och köper så expanderar Big Easy också. Därmed finns det någonstans att förvara alla sina prylar!

Man skulle kunna jämföra Big Easy med en food court. Inte för att vi säljer mat utan för de breda sortiment av förråd vi har. Vi hyr ut förråd i massa olika storlekar. Du kan välja mellan 1 Kvm och 16 Kvm precis som att du vid food courten kan välja mellan Mcdonalds och sushi.

Så på samma sätt som food courten är perfekt för familjen som har svårt att enas är Big Easy Sätra perfekt för dig som behöver hyra förråd Skärholmen. Det är bara att komma förbi under våra öppettider och sen får du själv välja det förråd som passar dig och dina behov.

Välkommen till Big Easy Self Storage i Sätra för att hyra förråd Skärholmen!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?