BigEasy
Privat | Företag

Förvaring

Hyr förvaring hos Big Easy Self Storage! Vi hjälper dig som behöver lite extra utrymme för dina ägodelar. Vi erbjuder förvaringsutrymme i storlekarna 1 – 100 kvm och hjälper dig gärna att uppskatta hur mycket yta du behöver.

Big Easy Self Storage erbjuder förvaring för privatpersoner och företag, tillfällig eller på lång sikt. För företagare kan det vara ett perfekt sätt att hålla sitt säsongslager utan att behöva betala året om, eller ha en mer permanent lösning där lagerutrymmet är precis rätt storlek för de behov som finns för tillfället.

Privatpersoner kan vara mellan boenden och förvara bohaget eller vilja förvara hobbyutrustning mer permanent.

Ett alternativ är så klart att ha bra förvaring hemma i lägenheten, men det kan vara svårt och dyrt att få till, och hemma vill man ju gärna ha lite svängrum för trivseln. Man ska ju inte bara överleva utan också leva lite!

Vi tillåter förvaring av det mesta, men se vår villkor för att får reda på vad som inte kan förvaras. Eller ring oss så berättar vi! I stora drag gäller det saker som kan orsaka skada eller olägenhet för människor som rör sig i lokalen eller gods som är förvarat i andra förråd. Exempel på detta är levande blommor (de lever ofta inte så länge till heller), brandfarliga artiklar och sådant som kan medföra eller dra till sig skadedjur.

Hur ska man då inreda sin lya eller kåk när man skickat iväg prylarna? Massa bra tips kan man få på olika bloggar! Personligen gillar jag en rustik inredningsstil med mycket ljus. En annan favorit är den klassiska hammocken som typiskt sett är till för utomhusbruk. Denna tycker jag att man med fördel även kan placera framför TV:n inne i vardagsrummet. En bekvämare möbel har sällan skådats, och vad kan gå upp emot att somna i en hammock (istället för soffa) framför ett långdraget avsnitt av Sunset Beach?

Läs mer om att boka förvaring i Bromma och i Vällingby

Varför Big Easy Self Storage?