BigEasy
Privat | Företag

Älvsjö

Bra priser och god service för Er som söker magasinering Älvsjö! Big Easy Self Storage ligger i Älvsjö Företagsområde och erbjuder förråd för magasinering på 1-32 kvm.

Magasinering Älvsjö

I Älvsjö Företagsområde, nära Stockholmsmässan, etablerar Big Easy Self Storage sin andra anläggning i Stockholmsområdet. In- och utlastning sker på Varuvägen 15 och magasinering i storlekarna 1-32 kvm med en takhöjd på 2,5 meter erbjuds! Förutom privatpersoner hemmavarande i Älvsjö, används magasinering av företag som ska ställa ut eller ställer ut regelbundet på den närliggande Stockholmsmässan.

Mässan öppnade 1970 och hade föregåtts av en mässhall i Kungliga Tennishallens lokaler och sedan egen byggnad i Storängsbotten. Denna historia är inte helt olik Big Easys, som började med förvaring hos en flyttfirma i en källarlokal i Tennisstadions lokaler (Obs, ej Kungliga, många gör detta misstag!), för att sedan expandera till större lokaler i Älvsjö! I dagsläget har vi dock något mindre än Stockholmsmässans 65 000 kvm, och hos oss kan ni hyra så litet som 1 kvm! Vi har sett ett växande behov av förvaringsyta när Storstockholmsområdet blir mer och mer tätbefolkat och boende dyrare och dyrare. Älvsjö är ett så kallat utvecklingsområde och det byggs mycket nytt, i synnerhet runt centrum och stationen där stora ytor fortfarande är obebyggda.

Älvsjö AIK var ett av Sverige bästa lag inom damfotbollen, med ett gäng SM-guld på 90-talet. Victoria Svensson var en av de mest namnkunniga spelarna i laget som 2003 slogs ihop med Djurgårdens IF, till en början hette Djurgården/Älvsjö och sedermera bytte namn till enbart Djurgården. Vickan gjorde 68 mål på 166 landskamper för Sverige, det ni! Hur hänger detta då ihop med Big Easy Self Storage? Jo, en av våra första kunder för magasinering Älvsjö förvarar ett större antal fotbollar i sitt förråd. Om det är Vickan eller inte låter vi vara osagt! Magasinering när den är som bäst!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?