BigEasy
Privat | Företag

Minilager i Stockholm

Trustpilot hyra förråd
Hyra förråd Stockholm

Välj ett minilager nära dig

Älvsjö

Rabatt på att hyra förråd

Varuvägen 15

Sätra

Rabatt på att hyra förråd

Stensätravägen 6

Spånga

Rabatt på att hyra förråd

Fagerstavägen 29

Tusentals nöjda kunder!

[trustindex no-registration=trustpilot]

Varför minilager hos Big Easy?

Vill du ha hjälp att hitta rätt lösning?

Kontakt för att hyra förråd i Stockholm
Ring oss så fixar vi det!
020 - 430 430
Mejla oss:
Ingen dator?
Besök oss!

Börja magasinera i fyra enkla steg

1
Hitta din närmaste anläggning

Vi finns i Spånga, Älvsjö och Sätra.

2
Välj en passande storlek

Vi har förråd från 1 kvm till 40 kvm.

3
Boka via nätet, telefon eller på plats

Vi hjälper dig genom hela vägen.

4
Få tillgång till ditt magasin

Du har tillgång alla dagar 05:30 – 23:00.

Vanliga frågor om våra minilager

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!

Vi kan minilager

Snacka med oss om du ska hyra förråd

Big Easy Self Storage erbjuder våra kunder att på ett smidigt sätt att hyra minilager  i Västerort och Söderort. Vårt lagerhotell hittar ni på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga samt på Varuvägen 15 i Älvsjö.

Big Easy Self Storage erbjuder företag och privatpersoner minilager i Stockholm på Fagerstagatan 29 i Lunda industriområde. Det kan vara svårt som småföretagare att hitta ett lager i den storleken man behöver, då vanliga lagerbyggnader normalt sett endast har separata ytor från runt 200 kvm och uppåt. Många har därför sitt första lager i vardagsrummet vilket kan vara jobbigt i längden. Att driva företag kräver ofta bra koll på logistiken och det kan också vara bra att ha ett ställe separerat från hemmet så att man får någon slags skiljelinje mellan jobb och fritid även som egenföretagare. Med den befolkningsökning vi har i Stockholm idag blir fler och fler lokaler i innerstad och närförort omvandlade till bostäder och där man förut kunde förvara saker, t ex vind, källare och gillestuga, är det ofta någon som inhyser. Vi har tagit en stor lagerlokal och delat upp i mindre enheter där vi inte heller skriver långa kontrakt, ungefär som ett hotell, fast för prylar. Detta kallar vi minilager!

På köpet får man dessutom belysning, larm, övervakning med kamera kopplat till larmcentral och lastvagnar att låna på anläggningen. Detta är annars kostnader som tillkommer om man hyr en tom lokal. Exempel på företag som kan ha stor nytta av ett litet lager är e-handlare, rallare, knallar och möbeltillverkare. Man kan också med fördel arkivera sin bokföring i sitt minilager!

På den gamla goda tiden upprättade staten lager för att samla in spannmål som reserv om ryssen skulle komma. Vi på Big Easy tillåter idag inte förvaring av livsmedel i våra minilager, men i övrigt är det mesta tillåtet!

Hyr minilager nära Bromma