Minilager

Hyr minilager i Stockholm på Big Easy Self Storage. Vi finns i Spånga, Sätra och Älvsjö! Vi erbjuder minilager i storlekarna 1 – 50 kvm till privatpersoner och företag. Kontakta oss idag om ni har frågor eller kom förbi på en visning!

020-430 430 – info@bigeasy.se

SE PRISLISTA HÄR

Minilager i Stockholm hos Big Easy Self Storage

Big Easy Self Storage i Stockholm

Minilager i Stockholm

Big Easy Self Storage erbjuder företag och privatpersoner minilager i Stockholm på Fagerstagatan 29 i Lunda industriområde. Det kan vara svårt som småföretagare att hitta ett lager i den storleken man behöver, då vanliga lagerbyggnader normalt sett endast har separata ytor från runt 200 kvm och uppåt. Många har därför sitt första lager i vardagsrummet vilket kan vara jobbigt i längden. Att driva företag kräver ofta bra koll på logistiken och det kan också vara bra att ha ett ställe separerat från hemmet så att man får någon slags skiljelinje mellan jobb och fritid även som egenföretagare. Med den befolkningsökning vi har i Stockholm idag blir fler och fler lokaler i innerstad och närförort omvandlade till bostäder och där man förut kunde förvara saker, t ex vind, källare och gillestuga, är det ofta någon som inhyser. Vi har tagit en stor lagerlokal och delat upp i mindre enheter där vi inte heller skriver långa kontrakt, ungefär som ett hotell, fast för prylar. Detta kallar vi minilager!

På köpet får man dessutom belysning, larm, övervakning med kamera kopplat till larmcentral och lastvagnar att låna på anläggningen. Detta är annars kostnader som tillkommer om man hyr en tom lokal. Exempel på företag som kan ha stor nytta av ett litet lager är e-handlare, rallare, knallar och möbeltillverkare. Man kan också med fördel arkivera sin bokföring i sitt minilager!

På den gamla goda tiden upprättade staten lager för att samla in spannmål som reserv om ryssen skulle komma. Vi på Big Easy tillåter idag inte förvaring av livsmedel i våra minilager, men i övrigt är det mesta tillåtet!

Vi erbjuder minilager i närheten av Bromma.