BigEasy
Privat | Företag

Om oss

Förråd, lager och minilager - Personal från Big Easy

Big Easy Self Storage erbjuder kunder att på ett smidigt sätt hyra förråd eller lager i Stockholm.  

Efter att ha sett ett växande behov av extra lagerutrymme för företag och boende i Stockholmsområdet gick vi från att erbjuda mindre yta för magasinering till att öppna vår första anläggning för self storage. 

Vår vision är att erbjuda prisvärda och lättillgängliga förrådsenheter för privatpersoner och företag i Stockholm. Det ska vara enkelt att disponera lite extra lagerutrymme, både för dig som vill ha ditt bohag magasinerat mellan två bostäder och för dig som mer långsiktigt vill ha lite extra förvaring för t ex vinterkläder och säsongsbetonad sportutrustning. På den överhettade bostadsmarknaden i Stockholm ska man inte behöva bo större än nödvändigt när det finns en bättre lösning! 

Som småföretagare med flera olika affärsverksamheter i bagaget vet vi på Big Easy Self Storage hur svårt det kan vara att hitta en prisvärd och flexibel lösning för lager när man endast är ute efter ett mindre förråd att hyra. I vårt lagerhotell är ni som småföretagare välkomna att hyra förråd utan bindningstid så att ni snabbt kan växla mellan olika storlekar. Ring oss idag så hittar vi en lösning som passar just er! 

Vår kunniga personal har erfarenhet av både flytt och magasinering. Vi kan ge er tips för packning och hjälpa er med att bedöma vilken storlek ni behöver på ert förråd. Självklart är ni även välkomna att byta väl på plats hos oss! 

När du hyr förråd hos oss ingår videoövervakning 24 timmar om dygnet samt larm med utryckning. Du får en personlig accessbricka eller kod och har tillträde varje dag 05:30-23:00.

Vill du läsa mer om hur vi hanterar kakor och din integritet så hittar du det här.