Om Oss

Big Easy Self Storage erbjuder våra kunder att på ett smidigt sätt hyra förråd i Västerort och Söderort. Vårt lagerhotell hittar ni på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga samt på Varuvägen 15 i Älvsjö.

Telefon: 020-430 430

Vår kunniga personal hjälper dig att hyra förråd i vårt lagerhotell

Efter att ha sett ett växande behov av extra lagerutrymme för företag och boende i Stockholmsområdet gick vi från att erbjuda mindre yta för magasinering till att öppna vår första anläggning för self storage.

Vår vision är att erbjuda prisvärda och lättillgängliga förrådsenheter för privatpersoner och företag i Stockholm. Det ska vara enkelt att disponera lite extra lagerutrymme, både för dig som vill ha ditt bohag magasinerat mellan två bostäder och för dig som mer långsiktigt vill ha lite extra förvaring för t ex vinterkläder och säsongsbetonad sportutrustning. På den överhettade bostadsmarknaden i Stockholm ska man inte behöva bo större än nödvändigt när det finns en bättre lösning!

Som småföretagare med flera olika affärsverksamheter i bagaget vet vi på Big Easy Self Storage hur svårt det kan vara att hitta en prisvärd och flexibel lösning för lager när man endast är ute efter ett mindre förråd att hyra. I vårt lagerhotell är ni som småföretagare välkomna att hyra förråd utan bindningstid så att ni snabbt kan växla mellan olika storlekar. Ring oss idag så hittar vi en lösning som passar just er!

Vi är medlemmar i den Svenska branschorganisationen för self storage, SSAS, och anpassar oss därmed efter branschstandard i våra bestämmelser. Vår kunniga personal har erfarenhet av både flytt och magasinering. Vi kan ge er tips för packning och hjälpa er med att bedöma vilken storlek ni behöver på ert förråd. Självklart är ni även välkomna att byta väl på plats hos oss!

När du hyr förråd hos oss ingår videoövervakning 24 timmar om dygnet samt larm med utryckning. Du får en personlig accessbricka och har tillträde varje dag 05:30-23:00.