BigEasy
Privat | Företag

Dödsbo – magasinering och flyttfirma

Vi hjälper er att ta hand om ert dödsbo smidigt och prisvärt. Vi hjälper er att flytta det vill ha kvar eller sälja, sedan erbjuder vi magasinering samt hjälp med att skänka bort saker eller samt körning till återvinningscentral. När ni hyr förråd hos oss kan vi se till att ni får hjälp med allt som behövs omkring detta. Det kallar vi fullservice. Ni pekar – vi flyttar och magasinerar!

Dödsbo

Vid händelse av dödsfall är det alltid väldigt jobbigt att ta hand om alla prylar i ert dödsbo på toppen av allt jobb med begravning och annat. Vi hjälper er att sortera och packa. Det kan vara skönt att hyra förråd och ta hand om sakerna allt eftersom, och på vår self storage-anläggning i Spånga ger vi även möjlighet att lämna in funktionella möbler och andra artiklar som vi sedan skänker bort till privatpersoner. Tyvärr är det ju så att väldigt många begagnade saker har ett dåligt andrahandsvärde, bortsett från affektionsvärdet, så det viktigaste kan vara att bli av med sakerna på ett snabbt och smidigt sätt. Hos Big Easy ReGive kan du allt lämna och hämta begagnade möbler helt gratis! Smidigt, bra för miljön och bra för dem som inte har råd att köpa allt nytt. Oavkortad välgörenhet kallar vi det!

Vi kan även hjälpa er med packmaterial: flyttkartonger, bubbelplats, makulaturpapper och annat ni kan behöva för packning av dödsboet. Vi kan även köra ut flyttkartonger till er. Se gärna våra packtips för flytt och förvaring för en smidigare process. Eller så kommer vi och packar allt åt er!

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med ert dödsbo, vi kan komma ut på ett platsbesök och diskutera hur vi bäst kan hjälpa er. Ring oss idag på 020-430 430 eller maila till [email protected]. Big Easy Self Storage – för att självförvaring ska vara enkelt! Hyr ert magasin hos oss idag!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?