BigEasy
Privat | Företag
Lagerhotell

Godsmottagning med avisering

Får du leveranser men har inte möjlighet att vänta på plats hela dagen för att logistikfirman inte kan säga när godset kommer? Då är vi på Big Easy Self Storage en utmärkt partner för dig. 

Som företagare behöver man ofta en flexibel lösning för lagerhållning. När ni hyr förråd i vårt lagerhotell kan ni flexibelt och enkelt byta storlek eller lägga till extra förråd under kortare perioder för att matcha era behov. Det kan vara svårt att alltid vara på plats för in- och utleveranser av gods. På våra lagerhotell hjälper vår duktiga personal er med det ni behöver, t ex att ställa in gods i ert förråd och avisera er om vad som kommit. På så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet istället för att besöka ert lager i onödan.

För lastning, lossning, packning, sortering, administrering av försändelser med mera debiterar vi 280 kr plus moms per timme, debitering räknas per påbörjad kvart.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vår kringtjänster för företag!

Varför Big Easy Self Storage?

Vanliga frågor om våra företagstjänster

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!

Välkommen till Big Easy Self Storage

Lagerhotell - Self Storage manager med palldragare