Magasinering

Hos Big Easy Self Storage kan du enkelt magasinera dina saker och även få professionell hjälp med hämtning och inlastning. Om du önskar att få hjälp med upphämtningen så behöver du bara fylla i formuläret nedan! Självklart är det bara en förfrågan om magasinering och inget som du binder dig till.

Dina saker magasineras tryggt på en av våra Self Storage-anläggningar i Stockholm.

Boka förråd alla anläggningar

  • Rea-pris gäller 4 mån
  • Rea-pris gäller 4 mån
  • Rea-pris gäller 4 mån

Vår personal hjälper dig med din Magasinering

Vår personal är proffs på magasinering!

Magasinering Stockholm

Big Easy Self Storage har anläggningar i Spånga, Sätra och Älvsjö. Här har vi i flera år hyrt ut förråd till nöjda kunder. Nu erbjuder vi även magasinering med upphämtning. Upphämtningen sker tillsammans med vår systerfirma Flyttfirman 7 trappor utan hiss. På detta sätt garanteras du att dina ägodelar hanteras professionellt från din dörr till ditt förråd. Självklart kan du fortfarande hämta och lämna saker som du önskar likt alla våra andra kunder!

Vi erbjuder magasinering i Stockholm för privatpersoner och företag. Ni kan magasinera en månad eller på obestämd tid! Hyrlager är en bekant produkt på andra sidan Atlanten, nu blir det allt vanligare även i Europa. Folk förvarar allt möjligt, det kan vara minnen från tidigare äktenskap, en surfingbräda eller företagets bokföring som står i lagret. Vanligtvis är det är ett bohag som är på magasinering i Stockholm mellan boenden.

Mer och mer folk flyttar till Stockholm varje år, och om bostadshus ska utnyttjas till max så är det bäst för alla parter inblandade att människor använder magasinering för att göra plats hemma och inte bo större än nödvändigt. De flesta vill ju dock ha en New York-inspirerad studiolägenhet i en gammal industrilokal (med fabrikslamporna kvar i taket – nya gamla äkta fabrikslampor är ju svindyra), men det är inget sätt att lösa bostadsbristen.

Annat var det under funkiseran (typ 70-talet) då man nöjde sig med vad man behövde och hade fönster med lagom ljusinsläpp för att inte bli på alltför gott humör under den ljusare halvan av året. Magasinering i Stockholm var något som endast fabrikörer och direktörer kund ännu sig, så att de fick plats med alla pengar de skulle räkna i arbetsrummet hemma. På den tiden hade man nämligen kontanter om man var rik, så man behövde mycket plats för att räkna pengar.

Magasinering Stockholm på Big Easy Self Storage

Magasinering Stockholm på Big Easy Self Storage

Vi erbjuder magasinering i nära anslutning till Vällingby, JärfällaKista, SolnaBromma, DanderydSollentuna, Västberga, Älvsjö, Årsta, Södermalm, Högdalen, Sätra och Sundbyberg!