Magasinering

Vår kunniga personal hjälper dig att hyra förråd i vårt lagerhotell

Vår kunniga personal hjälper dig gärna med magasinering!

Magasinering Stockholm

Vi erbjuder magasinering i Stockholm för privatpersoner och företag. Ni kan magasinera en månad eller på obestämd tid! Hyrlager är en bekant produkt på andra sidan Atlanten, nu blir det allt vanligare även i Europa. Folk förvarar allt möjligt, det kan vara minnen från tidigare äktenskap, en surfingbräda eller företagets bokföring som står i lagret. Vanligtvis är det är ett bohag som är på magasinering i Stockholm mellan boenden.

Mer och mer folk flyttar till Stockholm varje år, och om bostadshus ska utnyttjas till max så är det bäst för alla parter inblandade att människor använder magasinering för att göra plats hemma och inte bo större än nödvändigt. De flesta vill ju dock ha en New York-inspirerad studiolägenhet i en gammal industrilokal (med fabrikslamporna kvar i taket – nya gamla äkta fabrikslampor är ju svindyra), men det är inget sätt att lösa bostadsbristen.

Annat var det under funkiseran (typ 70-talet) då man nöjde sig med vad man behövde och hade fönster med lagom ljusinsläpp för att inte bli på alltför gott humör under den ljusare halvan av året. Magasinering i Stockholm var något som endast fabrikörer och direktörer kund ännu sig, så att de fick plats med alla pengar de skulle räkna i arbetsrummet hemma. På den tiden hade man nämligen kontanter om man var rik, så man behövde mycket plats för att räkna pengar.

Magasinering Stockholm på Big Easy Self Storage

Magasinering Stockholm på Big Easy Self Storage

Vi erbjuder magasinering i nära anslutning till Vällingby, JärfällaKista, SolnaBromma, DanderydSollentuna, Västberga, Älvsjö, Årsta, Södermalm, Högdalen, Sätra och Sundbyberg!