BigEasy
Privat | Företag

Magasinering i Stockholm

Hyra förråd Stockholm

Välj ett magasin nära dig

Älvsjö

Rabatt på att hyra förråd

Varuvägen 15

Sätra

Rabatt på att hyra förråd

Stensätravägen 6

Spånga

Rabatt på att hyra förråd

Fagerstagatan 29

Tusentals nöjda kunder sedan 2014!

Öppettider

Kontoren

Vardagar
Kontakta oss för att boka tid för besök. 

Helger 
Stängt

Förråden

Alla dagar
05:30 till 2
3:00
Tänk på att du måste ha lämnat området senast 23:00.

Varför magasinera hos Big Easy?

Vill du ha hjälp att hitta rätt lösning?

Kontakt för att hyra förråd i Stockholm
Ring oss så fixar vi det!
020 - 430 430
Mejla oss:
Ingen dator?
Besök oss!

Börja magasinera i fyra enkla steg

1
Hitta din närmaste anläggning

Vi finns i Spånga, Älvsjö och Sätra.

2
Välj en passande storlek

Vi har förråd från 1 kvm till 40 kvm.

3
Boka via nätet, telefon eller på plats

Vi hjälper dig genom hela vägen.

4
Få tillgång till ditt magasin

Du har tillgång alla dagar 05:30 – 23:00.

Vanliga frågor om våra magasineringstjänster

Hos Big Easy Self Storage kan du hyra förråd i storlekarna 1 – 100 kvm.

Du har tillgång till ditt förråd alla dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. Tänk på att du måste ha lämnat området innan 23:00 då hela anläggningen låses och larmas automatiskt. 

Spånga: Fagerstagatan 29

Älvsjö: Varuvägen 15

Sätra: Stensätravägen 6

Det är ingen startavgift när man hyr förråd hos oss. Det man betalar vid bokningen är hyran för den första månaden plus eventuell försäkring. 

Det är inte heller någon bindningstid utan förråden hyrs per kalendermånad och sägs upp senast den 15:e för att avslutas till den sista samma månad. 

Du kan hyra ett förråd genom att boka och betala direkt på vår hemsida. 

Självklart är du även välkommen att besöka våra anläggningar innan du bestämmer dig och skriver ett avtal. 

Du är välkommen att boka tid för att möta upp vår personal på våra olika anläggningar. Det är bara att du mailar oss i förväg så att kan vi säkert hitta en dag och tid som passar även dig! 

Vi är Big Easy

Snacka med oss om du ska hyra förråd

Big Easy Self Storage erbjuder våra kunder att på ett smidigt sätt att magasinera i Västerort och Söderort. Våra magasin hittar ni på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga samt på Varuvägen 15 i Älvsjö.

Efter att ha sett ett växande behov av extra lagerutrymme för företag och boende i Stockholmsområdet gick vi från att erbjuda mindre yta för magasinering till att öppna vår första anläggning för self storage. 

Vår vision är att erbjuda prisvärda och lättillgängliga förrådsenheter för privatpersoner och företag i Stockholm. Det ska vara enkelt att disponera lite extra lagerutrymme, både för dig som vill ha ditt bohag magasinerat mellan två bostäder och för dig som mer långsiktigt vill ha lite extra förvaring för t ex vinterkläder och säsongsbetonad sportutrustning. På den överhettade bostadsmarknaden i Stockholm ska man inte behöva bo större än nödvändigt när det finns en bättre lösning! 

Som småföretagare med flera olika affärsverksamheter i bagaget vet vi på Big Easy Self Storage hur svårt det kan vara att hitta en prisvärd och flexibel lösning för lager när man endast är ute efter ett mindre förråd att hyra. I vårt lagerhotell är ni som småföretagare välkomna att hyra förråd utan bindningstid så att ni snabbt kan växla mellan olika storlekar. Ring oss idag så hittar vi en lösning som passar just er! 

Vi är medlemmar i den Svenska branschorganisationen för self storage, SSAS, och anpassar oss därmed efter branschstandard i våra bestämmelser. Vår kunniga personal har erfarenhet av både flytt och magasinering. Vi kan ge er tips för packning och hjälpa er med att bedöma vilken storlek ni behöver på ert förråd. Självklart är ni även välkomna att byta väl på plats hos oss! 

När du hyr förråd hos oss ingår videoövervakning 24 timmar om dygnet samt larm med utryckning. Du får en personlig accessbricka och har tillträde varje dag 05:30-23:00.

Magasinering

Hos Big Easy Self Storage kan du hyra magasinering i närheten av Västberga, Järfälla, Danderyd, Sundbyberg, Bromma, Södermalm, Kista, Solna, Sollentuna, Högdalen, Vällingby, och Årsta