Lagerhotell För Företag

Lagerhotell med förråd 1-40 kvm

Hyr förråd i vårt lagerhotell månadsvis utan bindningstid. Vi erbjuder även godsmottagning och packning för upphämtning samt kan självklart hjälpa er med bärhjälp och transport.

Bokningsförfrågan (ej bindande)

Godsmottagning med avisering

Som företagare behöver man ofta en flexibel lösning för lagerhållning. När ni hyr förråd i vårt lagerhotell kan ni flexibelt och enkelt byta storlek eller lägga till extra förråd under kortare perioder för att matcha era behov. Det kan vara svårt att alltid vara på plats för in- och utleveranser av gods. På våra lagerhotell hjälper vår duktiga personal er med det ni behöver, t ex att ställa in gods i ert förråd och avisera er om vad som kommit. På så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet istället för att besöka ert lager i onödan.

För lastning, lossning, packning, sortering, administrering av försändelser med mera debiterar vi 280 kr plus moms per timme, debitering räknas per påbörjad kvart.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vår kringtjänster för företag!

Våra lagerhotell i Stockholm

Fagerstagatan 29, Spånga

På vårt lagerhotell i Spånga ligger samtliga förråd i markplan för enkel åtkomst. Som företagare kan du få gratis tillgång till ett rastrum där det finns wifi, skrivare och kaffe som du kan ta del av utan extra kostnad. Perfekt för dig som behöver skriva ut ett par fraktsedlar (och ta en kaffe under tiden). Godsmottagningen är bemannad vardagar 10-17, se mer info här.

Stensätravägen 6, Sätra

På vårt lagerhotell i Sätra har vi förråd på bottenplan samt förråd på plan 1 & 2 som man når med lasthiss. I Sätra har vi även vissa förråd som är högre än 2,5 m i takhöjd för den som vill stapla på höjden, t ex inreda med lagerhyllor modell högre. Här finns lastkaj för tung samt lätt lastbil för enklare godshantering. Lastkaj för tung lastbil kan användas fram till 15:00 på vardagar, kaj för lätt lastbil 05:30-23:00 dagligen. Öppettider för bemannad godsmottagning är 10-17 vardagar, se mer info här.

I Sätra finns rastrum med wifi, skrivbord och kaffe. Fram till dess kan vi hjälpa er med utskrifter under platskontorets öppettider! Lasthissens mått är: höjd 218 cm, bredd 189 cm och djup 274 cm. Dörröppning till hissen mäter 218 * 179 cm (h*b).

Access för kunder

Som kund har man tillgång till anläggningen och sitt förråd 05:30 – 23:00 dagligen. Vi finns på plats 10-17 på vardagar samt 11-14 på helgfria lördagar. Man kan med fördel låta oss hålla en nyckel till förrådet så att vi kan hjälpa till med godshantering med mera.

Lagerhotell med bekvämligheter

På vår anläggning i Spånga kan man som företagskund få gratis tillgång till lunchrummet. Här finns wifi, skrivare och kaffe att ta del av utan extra kostnad.

Återvinning

Prata med vår personal på plats för att få hjälp med återvinning, t ex överblivet säljmaterial. Som standard tar vi hand om en kubikmeter sorterat brännbart material för 500 kr, men vi kan också vara flexibla och behjälpliga med det mesta!

Övervakning

Våra anläggningar övervakas med larm kopplat till larmcentral samt kameror med inspelning 24 timmar per dygn.

Lagerhotell i Stockholm

Ring mig idag på 020-430 430

Lagerhotell för vem och vad?

Nystartat bolag

Nystartade bolag behöver ofta väldigt små lagerytor som kan vara svåra att hitta, då vanliga hyresvärdar inte befattar sig med så små ytor. Dessutom kan det vara bra med kort uppsägningstid samt flexibilitet i storlek om man snabbt växer ur sitt förråd på Big Easys lagerhotell. För många är det värdefullt att få hjälp med godshantering då det är vanligt att man har kvar sitt vanliga arbete i en övergångsperiod när man startar företag, alternativt driver en verksamhet på sidan tillsvidare. Inte minst är det skönt för små, nystartade företag att inte ha hela produktlagret i vardagsrummet, som det enkelt kan bli!

Webbshop

Små webbshoppar behöver ofta små lager, samt möjligheten till lite hjälp med hantering, avstämning och paketering av olika slag. Hos oss kan du hyra ett eget förråd eller yta i ett delat förråd som enbart vår personal har tillgång till, plus du själv så klart i sällskap med oss!

Utesäljare

Utesäljare som arbetar lokalt kan ha nytta av lager för varuprover och säljmaterial. Genom att ha ett lager på rätt plats kan man spara mycket tid när man rör sig mellan kunderna för införsäljning!

Arkivering 

Ställ ert arkiverade material på Big Easys lagerhotell! Utanför staden är det billigare så att ni inte behöver slösa med dyr kontorsyta, samtidigt som era viktiga dokument alltid finns inom räckhåll när de behövs.

Verktygsdepå för hantverkare

En säker depå för verktygen på rätt plats är a och o för att få arbetsdagarna att gå ihop. På vårt lagerhotell i Sätra kan man även hyra parkeringsplats för tillfällig eller långvarig uppställning av bil.

Kontakta eller besök oss för att hitta en lösning som passar er!

Vad säger kunderna om vårt lagerhotell?

Det är svårt att få tag i prisvärda, små lagerytor i Stockholm. På Big Easys lagerhotell har vi möjlighet att minska och öka vår lageryta vid behov, och vi betalar aldrig för mer än vi behöver!

– Fredrik, HE Fitness

”Vi letade efter ett lager på runt 30 kvadratmeter, vilket visade sig vara i princip omöjligt eftersom inga hyresvärdar är intresserade av så små kunder. På Big Easys lagerhotell får vi ett lagom stort förråd till ett bra pris!”

– Daniel, Ride with Style

” Perfekt!

Bifogar de resterande fraktsedlarna. Måste passa på att säga att jag är otroligt nöjd med din service! Tack!!!!!!!

Mvh,”

Stefan, Walkplace AB

” Wow, stort tack!
Måste säga att ni har varit otroligt bra att arbeta med. Tidigare när vi hyrt lagerhotell har vi nästan alltid haft känslan av att vi blivit lurade/utnyttjade och tagit fördel av. Jag kommer att rekommendera er till alla jag möter, och förhoppningsvis får vi anledning att hyra av er i framtiden.
I dagens företagsklimat blir man lycklig när ett företag som er dyker upp!

Tack än en gång!”

LISA MCRAE
VD on the run…

Företag trivs helt enkelt bra på våra lagerhotell!