Lagerhotell För Företag

Som företagare behöver man ofta en flexibel lösning för lagerhållning. När ni hyr förråd i vårt lagerhotell kan ni flexibelt och enkelt byta storlek eller lägga till extra förråd under kortare perioder för att matcha era behov. Vi erbjuder även godsmottagning och packning för upphämtning och kan självklart hjälpa er med bärhjälp och transport.

I vårt lagerhotell ligger förråden i markplan för enkel som smidig lastning och lossning. Vi kan hjälpa er med att köra in hela pallar eller packa upp och sortera om.

På vår anläggning har vi larm med utryckning samt kameraövervakning 24 timmar per dygn. Kamerorna har inspelning samt är kopplade till larmcentral.

Kontakta eller besök oss för att hitta en lösning som passar er!

Det är ofta svårt att hitta bra lageryta när man endast behöver ett par kvadratmeter som till exempel verkstadsdepå eller när man som litet företag vill hyra förråd på under 100 kvadratmeter, samt flexibelt kunna anpassa storleken efter behov. Vi har inga bindningstider utan kan snabbt anpassa den yta ni hyr baserat på t ex säsong. Dock går det även att skriva längre kontrakt för en lagerlokal hos oss. För er som själva vill packa och plocka på ert lager i vårt lagerhotell så gäller öppettiderna för förråden som är 05:30-23:00 alla dagar i veckan. Ni har en egen kod samt nyckel till hänglåset på ert förråd. Nyckeln kan ni välja att förvara hos oss om ni vill ha hjälp med godsmottagning, försändelser, lastning och lossning.

För lastning, lossning, packning, administrering av försändelser med mera debiterar vi 280 kr plus moms per timme. Kontakta oss om ni vill veta mer om vår kringtjänster för företag!

Kunder i vårt lagerhotell

Det är svårt att få tag i prisvärda, små lagerytor i Stockholm. Hos Big Easy har vi möjlighet att minska och öka vår lageryta vid behov, och vi betalar aldrig för mer än vi behöver!

– Fredrik Söderström, HE Fitness

”Vi letade efter ett lager på runt 30 kvadratmeter, vilket visade sig vara i princip omöjligt eftersom inga hyresvärdar är intresserade av så små kunder. På Big Easys lagerhotell får vi ett lagom stort förråd till ett bra pris!”

– Daniel Stånggren, Ride with Style

Små företag trivs helt enkelt bra hos oss!