BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd

Södermalm

Hyr säkra och torra förråd i Sätra eller Älvsjö, 10 minuters körväg från Södermalm.

Hyra förråd Södermalm

Södermalm är idag en väldigt populär plats att bo på och därför har kvadratmeterpriserna stigit enormt de senaste åren och dessutom är bostäderna relativt små. Södermalm var i början ett bostadsområde för arbetarklassen och det var inte speciellt fint att bo här. Idag är det tvärtom. Idag vill alla bo på Södermalm och det är dyrt att bo där. Eftersom alla vill bo på Södermalm så har ett problem med förvaring uppkommit. Det blir allt mer ovanligt att man har tillgång till källar- eller vindsförråd och de små bostäderna gör att det blir svårt att förvara alla sina tillhörigheter i hemmet. För att du ska slippa behöva slänga de prylar du inte vill ha framme men vill spara finns Big Easy Self Storage. Vi finns för att underlätta för dig som behöver hyra förråd Södermalm.

För dig som bor på Södermalm har du nära till två av våra anläggningar. Körtiden från Skanstull till vår anläggning i Älvsjö ligger på 10 min. Bor du i närheten av Hornstull så tar det dig 10 min att åka till vår anläggning i Sätra. Big Easy är alltså det perfekta valet för dig som bor på Södermalm och behöver tillgång till ett förråd.

Big Easys förråd är torra, fräscha och fria från skadedjur. Vi har förråd i flera olika storlekar vilket betyder att alla kan hitta ett förråd som passar ens behov. Ska du till exempel bara förvara dina second hand kläder så passar ett av de mindre förråden perfekt. Ska du däremot flytta och för tillfället måste magasinera dina möbler så kan du hyra ett av de större förråden. Hos oss är det ingen bindningstid vilket betyder att du kan ha förrådet så kort eller så länge du vill.

När det blir tufft med förvaringen hemma i lägenheten på söder så är du välkommen in till Big Easy Self Storage i Älvsjö och Sätra så hjälper vi dig!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?