BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Årsta

Letar du efter magasinering Årsta? Vi erbjuder Stockholms bästa anläggning för magasinering på Varuvägen 15 i Älvsjö Företagsområde.

Magasinering Årsta

Bostadspriserna i Årsta börjar gå upp rejält, i dagsläget är det inte ovanligt med 60-70 tusen kronor per kvadratmeter för en bostadsrätt i detta område som betraktas ligga närmare och närmare stadskärnan för varje månad som går. Bara Årstavikens lugna vatten skiljer Årsta och storebror Södermalm åt, och möjligtvis kan man tänka sig att Årsta idag är vad Söder var för 30 år sedan. Så håll ut Årstabor – snart är ni också hippa och rika!

Med skenande bopriser är det många som väljer att hyra ett externt magasin för de där prylarna som man inte riktigt har plats med hemma och inte behöver dagligen, utan kanske mer säsongsmässigt eller då och då, t ex hockeyutrustningen eller turpulkan. Apropå hockey så kan man ju idag undra om Årstabor idag är Hammarbyare eller Djurgårdare, nu när båda lagen spelar fotboll på Tele2 Arena. Hammarby Hockey är ju sedan länge på dekis, och Djurgården håller till i Johanneshov. Fågelvägen (eller fiskvägen kanske) är det ju inte heller så himla långt till själva landmassan Djurgården, men däremellan ligger ju faktiskt området Hammarby. Vår bästa gissning är att Årsta fortfarande är Bajenland, men fortsatt gentrifiering kan komma att rubba detta. Den som lever får se!

Palmyra kebab är ett av de kända landmärkena, med sin gigantiska kebebtallrik som visserligen kostar en hundralapp om jag inte minns fel, men också räcker till två om man inte har något emot att dela. Du får riset, brukar jag säga! I flyttbranschen är det en känd oas där man kan stanna till och ladda batterierna de där riktigt långa dagarna med 7 trappor utan hiss. Sås, inkl aioli, får man ta själv. Hur mycket man vill. Det kallar jag magasinering Årsta på riktigt!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?