BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Bromma

I närheten av charmiga Bromma tornar sig Lunda Industriområde där Big Easy erbjuder magasinering för företag, privatpersoner och andra som behöver få bohag eller andra pryttlar magasinerade ett tag. Vi kan även vara behjälpliga med packning, flytt och transport – en helhetslösning helt enkelt!

Magasinering Bromma

Om man vill hålla sig ajour med vad som händer i området gör man gott i att läsa Magasin Bromma. De skriver om aktuella händelser, men också mer djupgående reportage om intressanta fenomen och personer i bygden. En mycket intressant sak som hänt här i trakterna på sistone (tycker vi) är att Big Easy har öppnat!

Bromma Kyrka är en av Sveriges äldsta kyrkor, byggd redan under 1100-talet. Det är även en av Stockholms äldsta byggnader alla kategorier – hur häftigt är inte det? Med alla dessa verksamhetsår måste det ju finnas en himla massa arkiverat papper, vi vet ju alla hur mycket pappersarbete en verksamhet lämna efter sig. Och i kyrkoböckerna var man ju tidig med att skriva ner viktiga (och oviktiga) saker, bland annat sköttes ju förr i tiden en hel del av den numera statliga och kommunala administrationen av kyrkorna. Dock på latin och utan infört tjänstemannaansvar, så lite rörigt blev det nog ändå (ungefär som idag med andra ord). Idag finns alltså 800 år av pappersarbete på magasinering i ett bergrum, med nära anslutning till helvetet, beläget under Bromma Kyrka. Hör av er till oss om ni istället vill lägga ut magasinering på oss!

Alla som inte är präster är självklart också välkomna. Vi gillar olika. Magasinering Bromma FTW!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?