BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Järfälla

Magasinering Järfälla hittar du hos Big Easy Self Storage på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde. Vi erbjuder förråd om 1,5 – 50 kvadratmeter för både privatpersoner och företag. Hyr från en månad utan bindningstid!

Magasinering Järfälla

Ett Stenkast från Järfälla hittar ni stans bästa anläggning för Self Storage – Big Easy! Med prisgaranti och serviceinriktad personal ser vi till att er magasinering blir så smidig och prisvärd som möjligt!

Järfälla kommun sträcker sig ända från gränsen till Spånga i söder till Kungsängen i norr. Till ytan är det en av de minsta kommunerna i Sverige, men invånarantalet, som det brukar när det ligger i utkanten av en storstad som Stockholm, är ett av de 30 högsta. Detta innebär att kommunen är tätbefolkad och bopriserna relativt höga, och då kan man som boende ha nytta av lite extra förvaringsyta för sådant man inte behöver varje dag.

Om man har för mycket saker som man inte behöver i sitt bohag finns även en återvinningscentral i Järfälla som tar hand om dina gamla saker på ett (relativt) miljövänligt sätt. Det bästa är naturligtvis att inte förstöra hela och rena möbler för att återvinna materialet, utan att återvinna hela möbeln genom att ge den till någon som behöver och vill ha den. Detta kan man göra direkt till någon privatperson, eller till exempel använda sig av Big Easy ReGive, den del av Big Easy Self Storage där vi tar emot sådant som folk inte vill ha kvar, och sedan har vi fri upphämtning för dem som vill ha sakerna. Återvinning utan mellansteg helt enkelt!

Titta in på vår hemsida regelbundet för aktuella erbjudanden på magasinering Järfälla samt status på Big Easy Regive. Vi kanske får in något som passar bra i ditt hem!

Big Easy – för att magasinering ska vara enkelt!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?