BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Kista

Big Easy Self Storage erbjuder magasinering Kista till de bästa priserna i Västerort! Vi har förråd 1,5 – 20 kvm och kan även hjälpa företag med godsmottagning och försändelser.

Magasinering Kista

I Kista jobbar många It-konsulter som precis som James Bond har hela världen som arbetsplats. Det betyder att man ofta bor tillfälligt på olika ställen och behöver någonstans att förvara sin prylar. Då passar ett säkert och larmat self storage bäst eftersom man har svårt att hålla koll på grejerna när man bygger appar på andra sidan jordklotet. Hos oss kan ni få magasinering på obestämd tid precis i närheten av Kista.

Vi bjuder på en försäkring för ett godsvärde upp till 10 000 kr, men om dina ägodelar har ett högre värde är det också möjligt att köpa till försäkring enligt gällande prislista. Värt att veta är också att man inte får magasinera vad som helst hos oss, till exempel inte brandfarligt material, organiskt material som kan medföra eller dra till sig skadedjur, eller stöldgods. Läs gärna igenom vår villkor för mer detaljerad information om vad man får och inte får ha på lagret.

Livsmedel får man inte heller förvara, men om man blir hungrig så kan vi varmt rekommendera Kista Gallerias food court! Våra favoriter är Grekiska Kolgrillen, det Libanesiska stället och självklart mongolian BBQ! Mums filibabba!

Ett av de största företagen i Kista och hela Sverige är Ericsson. De sysslar mest med digitala produkter och konsulttjänster i just Kista, men ute i vida världen lägger de nät (dock ej för fiske), så för all kabel kanske de behöver lite magasinering. Vi hjälper företag med allt från små varulager och lokala verktygsdepåer till förvaring av personalens bohag, eller varför inte bohaget från en lägenhet som hyrs i andra hand till en medarbetare som sedan vill ha sina egna möbler. Allt är möjligt hos Big Easy!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?