BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Södermalm

Magasinering Södermalm? Varför inte göra som Bajenfansen och vandra över Skanstullsbron – hos Big Easy Self Storage i Älvsjö får ni bättre priser. Vår anläggning är givetvis torr och övervakad så att dina saker är i tryggt förvar!

Magasinering Södermalm

Hyr magasin på Big Easy Self Storage, rimliga priser och nivå av personlig service! Vet ni vad det mest vanliga folk som bor på söder magasinerar? LP-skivor helt klart, med surdeg på en klar andraplats! På Big Easy tar vi dock inte emot livsmedel, så det får räcka med skivorna.

Från att ha varit en stadsdel primärt för arbetarklassen har Södermalm utvecklats till det mest creddiga området i Stockholm, Sverige och till och med hela Europa! Inte undra på att bostadspriserna har stuckit iväg ordentligt på senare år, och därmed även behovet av magasinering eftersom boningarna också blivit mindre per person. Då vill man ju gärna ha sina prylar någon annanstans så att hela lägenheten inte är belamrad med saker.

Cirka 130 000 pers bor nu på Södermalm som i övrigt är känt för Kvarnen, Vita bergsparken, skinnarviksberget, tatueringar, hipsters, Bajen, feminismen och kebab. Hammarby fotboll delar ju dock numer arena med Djurgården. Inte så konstigt om Södermalm egentligen är kluvet då både Djurgården och Hammarby rent fysiskt ligger tvärs över varsitt vattendrag från stadsdelen. Traditionellt ligger sympatierna klart hos Hammarby, vilket även gäller Söderort inklusive Älvsjö där Big Easy ligger för magasinering Södermalm.

Ett riktigt smultronställe på Södermalm (typ) är Reimersholme, där man både kan spela basket samt sola och bada på sommaren. De boende kan dock bli lite irriterande om bollstudsandet pågår sent på kvällen, då är det bäst att svalka av sig med ett skönt nattbad! Ha dock koll på var man kan komma upp så att simturen inte ofrivilligt blir längre än planerat!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?