BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Solna

Magasinering för boende i Solna? På Big Easy Self Storage hittar du de bästa priserna i Västerort och vi kan hämta sakerna hemma hos dig i hela Storstockholmsområdet.

Magasinering Solna

Solna är en fin småstad precis utanför Stockholm, stadsdelarna växer snart ihop då E4:an byggs över med den nya stadsdelen Hagastaden. Förutom de charmiga områdena kring Råsunda, strandnära lugn i Huvudsta så finns även Kronprinsessan Victorias hem, Haga Slott, i den fina Hagaparken invid Brunnsviken.

Om man vill bli av med sina fina möbler i Solna kan man vända sig till Solna Auktionsbyrå, men om man är mellan boenden och vill ha magasinering görs detta bäst på Big Easy Self Storage. Då vi erbjuder en prisgaranti kan vi garantera de bästa priserna på magasinering i Västerort.

I Solna återfinns också Allmänna Idrottsklubben (AIK) som är en av Sveriges största idrottsföreningar. Störst inom klubben är fotbollen, som nyligen har flyttat hemmamatcherna från Råsunda Stadion till Nybyggda Friends Arena. Senaste SM-guldet kom 2009 (Guld 2Lax9!) Totalt har det blivit 11 SM-guld, lika många som lokalkonkurrenten Djurgårdens IF, och 10 fler än det tredje stora Stockholmslaget: Hammarby IF. Hammarbys fans bryr sig dock inte om detta då deras motto lyder: “skit i tabellen, Bajen är bäst ändå!”.

AIK är dock inte endast fotboll. I klubben har man även bland annat boule, bowling, golf och bandy! Alla dessa sporter har en hela del utrusning som kan behöva förvaras, mellan träningar och matcher och även när det inte är säsong. Då är det bra med en långsiktig lösning för magasinering Solna!

Lägenhetspriserna i Solna har rusat de senaste åren och man kan idag tjäna en bra hacka på att hyra ut sin lägenhet i andra hand. Då behöver man kanske någonstans att säkert förvara sina ägodelar som inte hyresgästen ska ha tillgång till. Välkommen till Big Easy – där magasinering är enkelt!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?