Magasinering Sundbyberg

Magasinering Sundbyberg? På Fagerstagatan 29 i Lunda, Spånga erbjuder Big Easy Self Storage bäst priser i Västerort! Kontakta oss idag på 020 – 430 430 eller besök oss för en visning.

PRISLISTA MAGASINERING

Magasinering nära Sundbyberg

Big Easy Self Storage erbjuder säker, torr och tempererad magasinering med egen access i Lunda Industriområde, endast ett stenkast från Sundbyberg. Med kameror och larm kopplade till larmcentral är dina ägodelar i trygga händer. Vi kan även stoltsera med de bästa priserna i Västerort, helt i enlighet med vår prisgaranti!

Magasinering Sundbyberg - Big Easy bäst i Västerort!

Magasinering Sundbyberg – en trevlig familj lastar in sina flyttkartonger!

Sundbyberg är en förort till Stockholm, men även en småstad i sig. Småstadsromantiken lyser igenom starkt i den gamla Snookmedlemmen Oscar Linnros låttexter. Romantiken sprudlade också på Grand Garbo som huserade nära Sundbybergs Centrum, ovanför baren Greta. Ett vattenhål för singlar från hela Stockholmsområdet där alla åldrar trängs på dansgolvet till Schlagerhits (japp, låtar som kom innan man började kalla Schlagerfestivalen för “Mello” och den tappade den gnutta charm som fanns tidigare).

I Sundbyberg byggs idag väldigt mycket nya bostäder, som man då köper bokningsrätt till runt två år innan de är färdigbyggda. När man då som köpare måste vänta på inflyttning är det vanligt att man hyr i andra hand innan, och har sina stora möbler på magasinering.

Tuletornen ska ge området kring Tuletorget en fräsch uppsving, och för att piffa till det hela lite extra mycket är det Simon och Thomas (kända från TV) som står för inredningsdesignen. Sundbyberg har därmed alla möjligheter att bli nya Williamsburg. Närhet till city men ändå inte innanför tullarna, schysst område där allt man behöver finns och stadigt ökande lägenhetspriser. Här kommer ännu fler vilja bo om 5-10 år, så det är guldläge att klippa en lägenhet nu när priserna fortfarande är (hyfsat) överkomliga. Om man inte har råd så kan man börja med att hyra magasinering i närhet av området, på Big Easy Self Storage. Då får i alla fall ens möbler känna på lite härlig småstadskänsla!