BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Vällingby

Magasinering Vällingby? På Big Easy Self Storage hittar ni förråd 1,5-50 kvm! Ring oss idag eller kom förbi på en visning!

Magasinering Vällingby

Vällingby är ett av Stockholms snabbast växande områden då det byggs väldigt mycket nya bostäder där och i närheten. Med detta ökar rörligheten inom området och även till och från andra områden och detta i kombination med fler boende ökar behovet av magasinering nära till hands. På Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga, ligger Big Easy Self Storage. Vi erbjuder magasinering med egen access till förrådet varje dag, året om! Våra priser är de bästa i Västerort i enlighet med vår prisgaranti. Testa oss gärna, du kommer inte att bli besviken!

Vällingby har genom året gått från att vara folkhemsparadis till lite ruffare område med hårdare socialt klimat och utanförskap till ett bra område med hederliga människor. Upprustningen av Vällingby Centrum med KFem och det omtvistade namnbytet till Vällingby City samt alla nybyggda fräscha bostäder har bidragit till den nyfunna fräschheten. Om jag minns det hela rätt skulle KFem från början bli ett så kallat ABC-område. Där kan man arbeta, bo och socialisera, med andra ord behöver man aldrig gå utanför komplexet! Vad förkortningen ABC står för får ni fråga någon annan om.

Frågan är då om detta är något som verkligen folk vill göra? För det första är det ju skönt att komma ut lite i naturen! Sedan kan det vara bara att ha lite fler alternativ till vad man handlar (även om nätet finns) och vilken biograf etc. man ska gå på. Jag tycker att det kan vara väldigt praktiskt att bo nära sin arbetsplats (förstår inte varför fler inte anpassar sin livssituation efter detta) och att ha allt som behövs i byggnaden, men det blir nog lite tråkigt efter några veckor. Man tänker att man kan åka in till stan på fritiden. Som man får mer av. Men risken är snarare att man istället kollar mer på TV och missar stor del av den naturliga interaktionen med andra människor som uppstår när man rör sig över ett större område i vardagen.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?