BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Västberga

Big Easy Self Storage erbjuder säker och torr magasinering nära Västberga – i Älvsjö företagsområde nära Mässan! Vår ambition är att erbjuda rimliga priser och hålla en hög servicenivå. Magasinering Västberga på ett tryggt och bekvämt sätt!

Magasinering Västberga

Västberga är ett av de mest klassiska industriområdena i Stockholm. Numer börjar många av de klassiska industriområdena att omprofilera sig och byta namn till företagsområde, företagspark eller till och med det lite fräckare business park (företagspark på engelska typ). Detta då industrier sedan länge dels har börjat flytta utomlands, t ex till Asien, eller flytta ut på landsbygden i Sverige. Det finns helt enkelt inte någon anledning att betala dyra hyror och ofta högre löner pga. hur ekonomin ser ut i Stockholmsområdet, när resultatet ändå blir detsamma.

Därför har idag de gamla industrilokalerna fått nya användningsområden, och en väldigt bra användning är magasinering eftersom det ofta krävs en närhet till hemmet när man ska magasinera, eller att man i magasinet har ett litet, lokalt företagslager.

Familjen på bilden håller på att flytta till större lägenhet på grund av tillökning, och har då sakerna på magasinering först för att fixa till den gamla lägenheten inför försäljning, och sedan för förvaring innan de har tillträde till den nya, större lägenheten. De har varit väldigt duktiga och packat allt noggrant i flyttkartonger så att det är smidigt att både transportera dem samt stapla i magasinet på ett väldigt utrymmeseffektivt sätt och därmed inte behöva hyra ett större magasin än nödvändigt. Dock ska man alltid tänka på att det kan vara bra med lite svängrum om man vill kunna komma åt sakerna på ett smidigt sätt under tiden för förvaring. Det är ju bra om man kan få ut golfklubborna när det börjar kittla i svingen. På Big Easy har kunden alltid access 05:30 – 23:00 alla dagar året om!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?