BigEasy
Privat | Företag

Minilager

Bromma

Letar du efter minilager i Bromma? Då har du kommit rätt! Big Easy Self Storage har bäst priser i Västerort och hög servicegrad på vår anläggning i Spånga, endast ett stenkast från Bromma. Våra förrådsenheter mäter 1,5 till 50 kvadratmeter och har en takhöjd på 2,5 meter. Våra kunder är privatpersoner som behöver lite extra utrymme, är mellan permanenta boenden, bor utomlands eller kanske har någon hobbyverksamhet samt företag som behöver verktygsdepåer eller varulager som är mindre än hos de konventionella hyresvärdarna.

Minilager Bromma

Minilager har kommit till Norden sedan 1990-talet, efter att branschen haft en explosiv utveckling i USA sedan 1970-talet. I Bromma med omnejd finns idag ett par anläggningar, den bästa är givetvis Big Easy Self Storage i Lunda industriområde som har låga priser och trevlig personal. På priserna är det dessutom lägsta pris-garanti vilket innebär att om ni hittar ett bättre pris på samma produkt inom ett skäligt jämförbart område så kommer vi med ett ännu bättre erbjudande!

I Bromma finns det c:a 7900 hushåll i småhus eller villor samt c:a 26700 hushåll i lägenheter. Det trodde man inte om man har uppfattningen om Bromma som ett snobbigt överklassområde! Detta innebär också att det inte är lika många som man tror som har generöst med förvaringsutrymme i garage och friggebodar, och då kan man istället hyra ett minilager smidigt på Big Easy!

Vanligt att förvara är bohag mellan boenden eller t ex utomhusredskap över vintern. Även sportutrustning eller rentav varulager eller verktyg om man driver en verksamhet. Minilager Bromma är flexibelt med kort uppsägningstid. Man behöver därför aldrig betala för större lageryta än man behöver för stunden. Väldigt smart tycker vi på Big Easy Self Storage! Ring eller besök oss idag så kan vi se hur vi kan hjälpa just dig, välkommen in och kolla!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?