Kontakta oss      020 – 340 340

Köp Flyttkartonger

Bubbelplast, 15m x 1m

149 kr Köp

Packpapper, 1 kg

49 kr Köp

Tavelhörn, 4 st

49 kr Köp

Flyttkartong, 5-well

49 kr Köp

Flyttbutiken

Köp flyttkartonger av högsta kvalitet hos Big Easy. Vi har allt material ni behöver för både flytt och förvaring! Handla på hemsidan eller besök våra anläggningar i Spånga, Sätra och Älvsjö. Notera att vi INTE skickar varor utan du hämtar varorna på den anläggning som passar dig bäst! 

Det är viktigt att vika flyttkartongerna rätt, om du behöver hjälp kan du fråga vår kunniga personal på plats, som alla varit i flyttbranschen och hanterat tusentals kartonger på jobbet. 

Detta för stabiliteten samt att botten helt enkelt inte ska gå ur när man bär den. Om ni ska hyra förråd får ni snabbt igen investeringen att köpa ordentliga flyttkartonger då dessa går att stapla mycket högre, och då spar man utrymme i förvaringen! 

Vad är en flyttkartong? Flyttlådor kan anta en massa olika former, så det gäller att ha tungan rätt i munnen när man väljer! Den klassiska kartongen är enkel att stapla och köra på pirra vid flytt. Andra kartonger som inte är designade för detta syfte kan vara ok att packa i, men sedan är de svåra att hantera och stapla vilket kan göra er flytt till en mardröm. Satsa på ordentliga flyttkartonger och gör er flytt till en dröm! 

När man packar sitt bohag inför flytt brukar man räkna med en åtgång på ungefär 1 kartong per kvadratmeter. Tänk på att köket generellt har ungefär lika mycket prylar så om man bor litet får man räkna med en högre ratio. Sedan tillkommer vind eller källare samt andra externa förvaringsutrymmen. Kartongerna där är oftast inte packade för flytt, så om man vill vara säker på att allt ska hålla är det bra att packa om detta.

Läs mer om bubbelplast och flyttlådor

Varför BigEasy?