BigEasy
Privat | Företag

Förvaring Bromma

Behöver du extra förvaring i närheten av Bromma! Testa Big Easy Self Storages anläggning i Spånga. Vi har förvaringsenheter från 1 till 100 kvm som alla är säkra, torra och tempererade.

I Bromma finns både stora, lyxiga villor och mindre lägenheter för bland annat studenter. Gemensamt för invånarna är dock viljan att ha ett fint hem att komma hem till efter en lång, hård arbetsdag eller en dag på stan med Latte-pappagänget. Då kan man inte ha prylar liggandes överallt utan bra förvaring är a och o, speciellt om man har barn i huset som dräller med leksaker och sportutrustning. Förutom bra skåp, garderober och eventuellt vinds- eller källarförråd så kan man i närheten av Bromma hyr förvaring hos Big Easy. Då får man ett eget litet kryp in där man kan ha modellflygplanen eller skosamlingen som makan/maken tycker tar för stor plats hemma.

Anrika Bromma ligger precis väster om Stockholms innerstad och gränsar närmast till Kungsholmen. Bromma är känt för fina hus, familjeidyll och TV-serien Heja Björn med Olle Sarri. Även Alvik Basket satte Bromma på kartan innan man bestämde sig för att lägga basketsveriges mest kända varumärke i frysboxen till förmån för “08 Stockholm” som inte gjorde många fans glada genom åren. Numer (2015) återfinns båda klubbarna i division ett, men satsar på en återkomst i basketens finrum som en gång hette Obol Basketball League.  De riktigt fina bollarna har dessa klubbar under tiden kanske på förvaring hos Big Easy i Västerort!

Bromma är en del av Stockholms Stad (kommun) och har år 2013 c:a 71 000 invånare. Kul för dem! En vanlig hobby är att grilla på sommaren. Det finns 0,6 grillar per capita vilket är bland de högsta siffrorna vi kan hitta i Sverige och det betyder att många hushåll har mer en än grill! Man gillar också fotboll och Kungafamiljen, då Drottningholms Slott ligger precis runt hörnet.

Varför Big Easy Self Storage?

Vanliga frågor om vår förvaring

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!