BigEasy
Privat | Företag

Vällingby

Förvaring Vällingby

Ska du hyra förvaring nära Vällingby? Välkommen till Big Easy Self Storage i Lunda industriområde i Spånga.

Vällingby med omnejd är en klassisk Stockholmsförort där många människor bor. Idrottsrörelsen är stark och då är det ju vanligt att man har allehanda utrustning hemma som tar plats. Om man inte bor så stort kan det vara bra att hyra förvaring tillfälligt eller på längre sikt för att ha någonstans att förvara sina prylar. Ett self storage är en perfekt lösning! Det är en form av magasinering där man som kund har egen access till anläggningen samt sitt privata förråd. Det är bara att komma och gå som man vill under anläggningens öppettider. På vissa anläggningar går det också att köpa flyttkartonger och annat flytt- och packmaterial som kan vara bra att ha när man ska flytta och förvara sina saker.

Vällingby har på senare år fått en upprustning från den tidigare folkhemsromantiken som sedan länge dominerat arkitekturen med små villor och höga lägenhetshus. Centrum har rustats upp och kulturen frodas i området. Det byggs nytt och gamla Vattenfallshusen byggs om till toppmoderna lägenheter. Enligt uppgift har husen, som kallas Råck16, eget gym, egen minibiograf, tvättstuga på varje våningsplan samt sedan tidigare väldigt bra utsikt!

Några kända personer som tyckt som vi att Vällingby är härligt och därför bott där är Olof Palme, Toomas Hendrik Ilves (Estlands President), Darin, ABBA-Benny och Kenta (han som sjunger och sånt).

 

Vällingby-Hässelby förväntas växa med 10% befolkningsmässigt de närmaste 10 åren vilket ställer höga krav på skola, vård och omsorg, utbyggnad av kommunikationer men inte minst förvaring! Folk älskar prylar, det är ett faktum i dagens samhälle. Och med rådande bostadsbrist måste folk i många situationer ha någonstans att ha alla sina kära prylar! Vi hjälper även till med dödsbon samt flytt, även om det bara är mellan två bostäder.

Big Easy Self Storage – för att förvaring ska vara enkelt!

Varför Big Easy Self Storage?

Vanliga frågor om vår förvaring

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!