BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Bromma

Hyra förråd Bromma? Välkommen till Big Easy Self Storages anläggning i Lunda Industriområde, ett stenkast från Bromma. Vi har de bästa priserna i Västerort i enlighet med  vår prisgaranti (vi matchar samma pris som konkurrenterna på en likvärdig produkt)!

Bromma

I Bromma har vissa förråd i form av uthus och vedbodar på tomten, men majoriteten av invånarna bor faktiskt i lägenhet och inte i villa. Då kan man inte låta sina grejer drälla på hela tomten utan måste ha lite ordning och reda för att komma (någorlunda) överens med grannarna. Har man många kära saker kan man då hyra förråd på en extern anläggning för self storage. Där brukar man då ha tillgång med egen accessbricka eller kod och ha sitt eget lilla privata krypin där man kan förvara sina hemliga saker.

Får man då förvara allt där? Svaret är nej! Precis som i verkliga livet måste man visa hänsyn till andra människor, till exempel de andra som hyr förråd på samma anläggning i Bromma. Detta innebär att man inte får förvara saker som kan orsaka olägenheter för andra och för anläggningen i stort. Detta är sådant som drar till sig eller har med skadedjur, typ levande växter och gamla mattor, brandfarligt material, jättedyra saker som medför ökad inbrottsrisk och allt annat som är dåligt. Detta är dock inget problem för 99% av kunderna, och de andra får helt enkelt inte bli kunder. Så inga problem med andra ord!

Vi tar även hand om hela dödsbon, kan vara behjälpliga med flytt och packning (även om ni inte ska hyra förråd Bromma), och vår ambition är att hålla en generellt hög servicegrad!

Hjärtligt välkomna till Big Easy Self Storage!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?