BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Enskede

Söker ni ett förråd att hyra nära Enskede? Big Easy Self Storage erbjuder uthyrning av säkra, torra och tempererade förrådsutrymmen 1-32 kvm. Vår anläggning ligger på Varuvägen 15 i Älvsjö företagsområde.

Enskede

Vi som håller på med flytt och förvaring har många gånger varit i Enskede, ett område som har en alldeles speciell charm och stil när det gäller både arkitektur och stadsplanering. Allra charmigast är helt klart Gamla Enskede med sina villor och radhus, och låga flerfamiljshus som skapar en speciell småstadskänsla. När man köpte en tomt i detta område från tidigt 1900-tal och framåt erbjöds man att välja ett av flera typhus som Lantegendomsnämnden hade tagit fram. På den tiden, och än idag, var det dyrt med arkitektritat. De flesta nappade givetvis på detta förmånliga erbjudande. Tomter och gator är rätvinkliga och regelbundna, och tomterna relativt små.

Förutom en speciell karaktär på området gör små tomter och hus att det ibland finns ett behov av att hyra förråd Enskede för att få lite extra utrymme. Man vill ha en schysst utemiljö hemma men har begränsat med plats. Kanske det bästa då är att förvara verktyg, hobbygrejer, utemöbler i ett extern förråd ett stenkast från hemmet. Det är mycket som inte används och annat som gärna ansamlas när man har en trädgård, . Där kan man sedan komma och gå som man vill när det är dags att ta fram den där gamla snöslungan eller monstergrillen.

Prisutvecklingen på bostäder i Enskede är väldigt positiv då området har tunnelbana, som 1950 ersatte den gamla Enskedebanan, och området uppfattas ligga närmare och närmare city nu när Stockholm expanderar. Att få tunnelbana istället för en lokal spårbana är ju ett tidigt tecken på just detta redan på den tiden.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?