BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Fruängen

Hyra förråd Fruängen? Välkommen till Big Easy Self Storages anläggning i Sätra eller Älvsjö, ett stenkast från Fruängen. Vi har de bästa priserna i Söderort i enlighet med  vår prisgaranti (vi matchar samma pris som konkurrenterna på en likvärdig produkt)!

Fruängen

På en av röda linjens slutstationer hittar man Fruängen. Fruängen är en stadsdel i Söderort och ligger i Stockholms kommun. Fruängens bostäder består för det mesta av höghus och lägenheter. Bor man i lägenhet får man i vissa fastigheter även tillgång till vindsförråd eller källarförråd. Detta är dock något som alla inte får tillgång till och det blir oftast svårt att få plats med allt i hemmet, speciellt när man är en familj på 5 personer. Så när det kommer till den punkten man tvingas ha saker över hela golvet kan det uppstå problem och man kan behöva hyra förråd Fruängen.

Detta är inget att oroa sig för. I både Sätra och Älvsjö ligger Big Easy Self Storage. Vi erbjuder dig och hela din familj externa förråd som är torra, tempererade och fräscha. Så när du behöver hyra förråd Fruängen kan du åka förbi någon av dessa anläggningar och välja ut ett förråd som passar dig. Vi har förråd i flera storlekar att välja mellan. Vi säljer även snygga flyttkartonger som du kan packa ner dina saker i. Förutom att du då får snygga flyttkartonger som håller i flera år är det även mycket lättare att ställa in allting i förrådet.

Visste du att alla gator i Fruängen har namngivits efter kända svenska kvinnor, till exempel Karin Boye, Fredrika Bremer och Elsa Beskow. Fruängen är en av ett av alla områden runt Stockholm som heter något med ängen. Herrängen är den maskulina motsvarigheten, frågan är om något nytt område kommer att få namnet Kärringängen för att matcha Gubbängen. Det gäller bara att hitta en bra markplätt att bygga på!

Välkommen in till Big Easy Self Storage i Älvsjö och Sätra för att hyra förråd Fruängen.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?