BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Huddinge

Hyra förråd 1-32 kvm i närheten av Huddinge. Hos Big Easy Self Storage i Älvsjö företagsområde hittar ni torra, säkra och tempererade förråd som ni får egen access till, varje dag hela året.

Huddinge

Lite undangömt utmed Huddingevägen, precis när man har passerat mässan på väg söderut från city, ligger Älvsjö företagsområde. Områdets stolthet heter Big Easy Self Storage och huserar bohag, prylar och ett och annat lager åt företag. Läget är perfekt för dig som dagligen pendlar mellan Huddinge och city för jobb eller nöje, och även ett perfekt pitstop för den som flyttar in till stan eller ut till villaförorten. Priserna är konkurrenskraftiga och servicenivån god!

Huddinge har idag (2015) c:a 105 000 invånare, vilket gör kommunen till Sverige 14:e största befolkningsmässigt, trots en 269:e plats på lista över de till ytan största. Packat med folk med andra ord, bland annat fler än i både Eskilstuna och Sundsvall! Med en sådan befolkningstäthet är behovet av att hyra ett externa förråd stort, man vill ju inte behöva ha skidorna och flytvästarna i vardagsrummet så att säga. Folk i Huddinge har klassiskt sätt varit intresserade av inredningsdesign samt att ha välordnade hem, så att det blir roligare att få gäster till middag eller en hockeykväll!

Ett typiskt hem i Huddinge är en perfekt balans mellan form och funktion, och då gäller det att ha exakt rätt mängd möbler och prylar hemma. Om man har för mycket tappar man formen, och har man för lite tappar man funktionen. Man kan ju inte leva utan osthyvel som jag brukar säga. Även om det verkar gå bra i resten av världen, och Ikea därför inte ens har osthyvlar i sortimentet. I våra förråd tillåts dock inga livsmedel, så även om ni vill lagra era hyvlar så får osten lagras på annat håll!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?