BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd

Kungens Kurva

I Sätra ett stenkast från Kungens kurva ligger Big Easy Self Storage. Ett nyrenoverat och fräscht Self Storage som erbjuder dig allt från små till stora förråd.  Våra förråd är torra, temperade och säkra från tjuvar.

Hyra förråd Kungens kurva

Kungens kurva är ett stort köpcentrum i kommundelen Segeltorp i Huddinge kommun, strax utanför Stockholms kommun i Stockholms län. Visste du att det var Ikea Kungens kurva som var först att etablera sig i Kungens kurva. Ikea Kungens kurva är ett möbelvaruhus som öppnade den 18 juni 1965 och är till ytan sett världens största Ikea-anläggning.

Ett tips när man är på Ikea Kungens kurva är att gå in i fyndhörnan och köpa möbler som du sen ger bort i present eller julklapp. Men om det nu är så att du fyndar bokhyllan Billy i februari och ska ge bort den i julklapp måste man ha någonstans att förvara den. Ställer man den hemma är det lätt att sambon hittar den och det blir ingen kul överraskning till jul. Då tänker man på att hyra förråd Kungens kurva och varför inte checka in Billy på Big Easy Self Storage då. På Big Easy får Billy ett eget förråd till ett bra pris och här kan han stå hur länge du vill utan bindningstid.

Så nästa gång du är på Ikea Kungens kurva och fyndar en säng och sen kommer på att du inte behöver en ny säng så kan du åka förbi Big Easy Self Storage så tar vi hand om den.

Välkommen in till Big Easy Self Storage i Sätra, ett stenkast från Kungens Kurva där du förvarar alla dina möbler till ett bra pris.

ps. vi säljer även flyttkartonger och annat packmaterial ds.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?