BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd

Segeltorp

Har du brist på yta? Är din nuvarande förvaring för liten vilket gör att du har saker utspridda i hela hemmet och snarast behöver hyra förråd Segeltorp? Då har du kommit rätt! På Big Easy Self Storage i Sätra kan du förvara det du inte har plats för hemma till ett bra pris.

Hyra förråd Segeltorp

Big Easy Self Storage Sätra är en nyrenoverad Self storage och våra förråd är torra, tempererade och fräscha. Våra förråd passar perfekt för dig som köpt nya möbler till villan men inte vill kasta det gamla. Det passar även bra för dig som är håller på att flytta. Hos oss är det ingen bindningstid och det betyder att du kan ha dina saker förvarade hos oss så länge du vill. Du betalar endast för den tid du hyr förrådet. Så kom in till Big Easy Self Storage för att hyra förråd Segeltorp. Segeltorp är i övrigt känt för att vimla av bilhandlare!

Segeltorp utgörs till största delen av radhus och villor. Ett väldigt mysigt område. I Segeltorp finns en stor idrottsplats där man har aktiviteter inom ridning, fotboll, innebandy och ishockey. Segeltorps damer i ishockey är särskilt framgångsrika, då Segeltorps IF 2008 för första gången blev svenska mästare efter att ha besegrat AIK med 5-2.

En annan sport som utövas på idrottsplatsen är ringette. En hockeyliknande sport där de största skillnaderna är reglerna. Klubban man använder saknar blad och ”pucken” är istället en luftfylld blå gummiring.

Så när era barn har vuxit ur sin träningsutrustning i vilken sport det än gäller så kan ni förvara den i vårt self storage så kan barnens småsyskon ta över utrustningen när de är tillräckligt stora.

Välkomna till Big Easy Self Storage Sätra.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?