BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Sundbyberg

Vill ni hyra förråd Sundbyberg? Ett stenkast ifrån den charmiga småstaden ligger Big Easy Self Storage i Lunda Industriområde. Med vår prisgaranti kan vi stoltsera med de bästa priserna i Västerort! Du kan boka förråd antingen via hemsidan eller genom att besöka anläggningen. 

Sundbyberg

Småstad möter storstad i förstaden Sundbyberg utanför Stockholm. Det byggs många nya bostäder i området, t ex Ursvik och Järvastaden som ligger i utkanten av Sundbyberg, men även en del nybyggnation inne kring Sundbyberg Centrum. Ett nybyggt område är Mariehäll, med alla sagofigurers gator, men detta ligger ju faktiskt i Bromma, dvs. Stockholms kommun, även om det i princip sitter ihop med Sundbyberg och det är väldigt nära ner till Centrum med pendeltåg och tunnelbana.

Här finns även Lilla Alby som ligger i nära anslutning till de nybyggda husen nere vid kanalen, samt ett stenkast från Centrum. I Lilla Alby kan man fynd lägenheter då namnet trycker ner lägenhetspriserna något jämfört med områdets faktiska läge. Sundbybergs Centrums hemsida skulle dock må bra av ett litet ansiktslyft!

I och med stor inflyttning blir befolkningstätheten högre och behovet av externt förvaringsutrymme ökar. Därför blir det fler och fler som vill hyra förråd Sundbyberg! För de som vill vinna lite pengar ligger Solvalla precis bortom Mariehäll. Här kan man spela på kusar som springer med en liten nätt människa sittandes i en vagn bakom. Hästarna gör dock inte sitt bästa, om de springer full fart (galopp) blir de diskade. De gör inte heller sitt sämsta, skritt eller vad det heter, men om de gör detta blir de i alla fall inte diskade. Detta kan ju kännas lätt frustrerande – man spelar på en häst, hästen kör full fart för att den vill göra sitt bästa, men då får den inte vara med längre. Stackars kuse som bara ville väl!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?