BigEasy
Privat | Företag

Hyra förråd Västertorp

Vill ni hyra förråd nära Västertorp? Ett stenkast ifrån Västertorp hittar du Big Easy Self Storage Sätra. Du kan boka förråd antingen via hemsidan eller genom att besöka anläggningen. 

Västertorp

Ett stenkast från Västertorp ligger Big Easy Self Storage. Vi finns i Sätra och hos oss kan du hyra torra, temperade förråd. Om du bor i eller nära Västertorp och behöver förvara dina saker så är Big Easy det perfekta valet för dig eftersom det är så nära. Det kan vara jobbigt om man måste åka flera mil för att komma åt sitt förråd.

Hos oss kan du förvara dina möbler tryggt och säkert då området runt anläggningen är inhägnat och du måste använda din personliga kod för att komma in. För att låsa ditt förråd behöver du endast ett hänglås. Skulle du inte ha ett så kan du köpa ett av oss. Du har tillgång till ditt förråd mellan 05:30 och 23:00 varje dag. Perfekt för dig som behöver tillgång till ditt förråd utanför arbetstider!

Du kan välja mellan flera olika storlekar när du ska hyra förråd vilket gör att du kan ta ett som passar perfekt för dig och dina behov. Vi säljer även flyttmaterial som du kan använda när du ska flytta till en ny bostad eller när du ska flytta in dina saker i ett av våra förråd. Vårt flyttmaterial gör att du kan skydda dina möbler under flytten. De små saker du har kan du lägga ner i flyttkartonger som gör att hela flytten blir smidigare och dessutom är det lättare att förvara alla dina saker om du har lagt ner det i flyttkartonger.

Välkommen till Big Easy Self Storage i Sätra för att hyra förråd Västertorp.

Visste du att Västertorp är Stockholms största utomhusutställning. Detta för att Västertorp har så många skulpturer i stadsmiljön. Det finns ungefär 20 stycken i och omkring Västertorp centrum.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?