BigEasy
Privat | Företag
Hyra lager stockholm

Eget lagerförråd

Hos Big Easy Self Storage får du ett eget förråd som du kan inreda enligt dina egna behov. Vissa behöver stora rena ytor för att kunna ställa pallar på ett bra sätt. Medan andra önskar lagerhyllor för effektiv förvaring av mindre förpackningar. 

Du har själv kod eller accessbricka så att du kommer ni på anläggningen 7 dagar i veckan, mellan 05:30 och 23:00. Till ditt egna förråd har du sedan ett eget hänglås. Detta gör att du kan vara trygg med att använda förrådet precis så som du behöver. Inget förråd är det andra likt utan alla våra kunder skapar precis den yta som de behöver. Många utesäljare och hantverkare använder lagerhyllor i förråden för att på ett effektivt sätt kunna förvara en större mängd mindre saker. 

Tittar vi på flera av våra grossistkunder har de betydligt mer pallar och liknande förvaring i sina lagerförråd. Det är ditt förråd så du kan enkelt avgöra själv hur bäst du kan utnyttja ytan. 

Hyra lager hos Big Easy Self Storage?

Vanliga frågor om våra lager

Hos Big Easy Self Storage kan du hyra förråd i storlekarna 1 – 100 kvm.

Du har tillgång till ditt förråd alla dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. Tänk på att du måste ha lämnat området innan 23:00 då hela anläggningen låses och larmas automatiskt. 

Spånga: Fagerstagatan 29

Älvsjö: Varuvägen 15

Sätra: Stensätravägen 6

Det är ingen startavgift när man hyr förråd hos oss. Det man betalar vid bokningen är hyran för den första månaden plus eventuell försäkring. 

Det är inte heller någon bindningstid utan förråden hyrs per kalendermånad och sägs upp senast den 15:e för att avslutas till den sista samma månad. 

Du kan hyra ett förråd genom att boka och betala direkt på vår hemsida. 

Självklart är du även välkommen att besöka våra anläggningar innan du bestämmer dig och skriver ett avtal. 

Du är välkommen att boka tid för att möta upp vår personal på våra olika anläggningar. Det är bara att du mailar oss i förväg så att kan vi säkert hitta en dag och tid som passar även dig! 

Välkommen att hyra lager hos Big Easy Self Storage

Lagerhotell - kille med palldragare