BigEasy
Privat | Företag

Lagerlokal

Lagerlokal för det lilla företaget? Hos Big Easy Self Storage kan du hyra på kort eller lång sikt och vi kan även vara behjälpliga med att ta emot leveranser och skicka produkter till era kunder. Helt enkelt perfekt för den som driver företag på sidan av sitt heltidsjobb eller bara sitter hemma och jobbar men inte har plats med lagret utan behöver en extern lagerlokal.

Ett företag som varit med oss från starten är online cykelbutiken Ride with Style som har två lagringsenheter hos oss. De använder ett förråd för sina cyklar och ett för accessoarer och andra cykeltillbehör där de har satt upp lagerhyllor och ett bord för packning så att det är enkelt att göra paket för att skicka till kund. Total yta är 22 kvadratmeter fördelat på 12 respektive 10 kvm. Ägarna som sköter företaget på heltid menar att det tidigare var svårt att hitta en lagerlokal som är tillräckligt liten för att passa deras behov. Oftast är det 150-200 kvm och uppåt som är intressant att hyra ut, och nu får man dessutom säkerhet med kameraövervakning och larmutryckning på köpet.

Ride with Style har sedan 2006 sålt snygga cyklar på nätet, först i lokal på Gärdet i Stockholm och sedan endast på nätet då cyklarna skickat i kartong direkt från lagerlokal. Eftersom man som e-handel inte behöver butikslokal och inte ens kontor, det räcker med en laptop, så är det en verksamhet som har stor nytta av lagring på self storage.

Lagerlokal hos Big Easy Self Storage

Förutom att personalen på Big Easy kan hjälpa till med godsmottagning, enklare hantering, plock, packning och leveranser så har man som kund givetvis egen access 0530-2300 varje dag, året om. I vårt lagerhotell gör vi allt för att kunderna ska få prisvärda lager och bra service, allt för att underlätta deras affärer!

Varför Big Easy Self Storage?

Vanliga frågor om vår förvaring

Vi debiterar påbörjade kvartar för godsmottagning. Timpriset är 280 kr (exkl. moms) så en leverans kostar som standard 70 kr (exkl. moms). 

Som standard hinner vi med upp till 2 pallar på 15 minuter. 

Vi aviserar som standard via e-post men är flexibla och kan även t.ex. avisera via sms. 

Aviseringen kostar inget extra utan ingår i priset för godsmottagningen. 

Vi kan ta emot företagsleveranser vardagar 10-17!