BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Danderyd

Magasinering Danderyd? Vi hjälper er gärna!

Vi packarflyttar och förvarar era saker torrt, tempererat och säkert hos Big Easy Self Storage i Spånga. Ni kan ha egen åtkomst eller så tar vi hand om sakerna. En försäkring med ett godsvärde upp till 5.000 kr bjuder vi alltid på, och vi erbjuder en tilläggsförsäkring om inte er hemförsäkring täcker det värde ni vill ha försäkrat.

Magasinering Danderyd

I Danderyd bor det cirka 32 000 personer, blandat i villor och lägenhetshus. I de stora villaområdena – Danderyd, Djursholm, Stocksund och Enebyberg är det väldigt vanligt med renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnader och andra arbeten på husen. Detta medför ofta att man kanske inte vill ha hela sitt bohag hemma medan arbetet pågår, så att det finns utrymme att jobba och så att sakerna inte ska bli nersmutsade av byggdamm som sedan kan vara svårt att få bort. Det är också svårare att städa ordentligt efter ett bygge om man då behöver flytta runt en massa möbler som står inplastade.

När man ska bygga till eller om är det bra att kolla med kommunen vad man får göra och inte, samt ordna med bygglov om detta krävs för ingreppet. På Danderyds Kommuns hemsida finns det bra information, man kan hitta detaljplaner och även hitta kontaktinformation till bygglovsjouren.

En relativt vanlig tillbyggnad i Danderyd är en pool på tomten. Nackdelen med att ha pool i Sverige är att det inte är så varmt större delen av året, men fördelen är av samma anledning att man då i alla fall kan kontrollera temperaturen i vattnet. Är man riktigt smart så bygger man in poolen i en lösning av glastak och -väggar som går att ta bort när det väl är fint väder utomhus!

Det var lite om magasinering Danderyd och annat närbesläktat. Välkomna till Big Easy med era frågor och funderingar – vi ser till att hitta en lösning för just Ert behov!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?