BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Högdalen

Är magasinering Högdalen något för dig? Kom till Big Easy Self Storage i Älvsjö Företagsområde för bättre priser! Torr och säker magasinering i förråd med egen access, 1-32 kvm. Vi har även godsmottagning!

Magasinering Högdalen

Högdalen är kanske mest känt för Högdalstoppen som kan antas ha fostrat Skidklubben Samurajerna, kända från Sällskapsresan II – Snowroller med catchfrasen “Bästa svängen – Hökarängen”. Att ha lärt sig åka skidor på ett sopberg är nog bra för puckeltekniken då sopsäckarna sticker upp lite här och där, och man ser att dessa alpinkrigare har vanan inne!

Högdalstoppen är som sagt ett gammalt sopberg, men högre blir det inte eftersom vi i Sverige nu för tiden förbränner ungefär 100% av våra sopor, om de inte kan återvinnas. Därmed är det i alla fall full fart på Högdalstippen eller ÅVC Vantör som den heter med en lite finare benämning. Denna ligger endast ett par minuters körväg från Big Easy Self Storage och är faktiskt ett bra komplement till magasinering. Det man verkligen inte behöver ha kvar är det bra att skänka bort eller återvinna, bara man inte alltid köper nytt istället. Vi måste ju tänka lite på miljön!

Högdalen Centrum har på senare tid fått en liten ansiktslyftning och kommersialiserats på gott och ont. Visst är det fräscht, men kanske inte lika charmigt och personligt som förr. Folkhemsromantiken är borta. Viktigt är dock att allt man behöver finns i närområdet så att man inte behöver transportera sig själv eller varor i onödan och slita extra på miljön.

Vad är det vanligaste att magasinering Högdalen? Kanske skidor och gammalt skräp? Antagligen är det ungefär samma saker som i andra områden: bohag, säsongsbetonad sportutrustning (skidor!), minilager för företag, dödsbon, saker som ska till landet i sommar eller kanske sommaren om tre år. Vad än er behov är, välkomna till Big Easy Self Storage!

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?