BigEasy
Privat | Företag

Magasinering

Sätra

Magasinering Sätra? Några minuters gångavstånd från Sätra Centrum hittar du Big Easy Self Storage. Hos Big Easy kan du hyra förråd som är torra tempererade och fräscha. Hos oss kan du förvara dina möbler tryggt och säkert till konkurrenskraftiga priser. Så om du behöver hyra förråd Sätra så kom förbi Big Easy Self Storage ett stenkast från Sätra centrum.

Magasinering Sätra

I Sätra har du inte bara nära till Big Easy utan även till Ikea Kungens kurva. Det är många som köper sina möbler på Ikea då det är en av världens största leverantörer av möbler. Åker man till Ikea och köper nya möbler kan man bli tvungen att göra sig av med sina gamla möbler. För att inte behöva kasta sina möbler kan en lösning istället vara att man magasinerar sina gamla möbler. Hos Big Easy i Sätra kan du förvara dina gamla möbler hur länge du vill och du har tillgång till ditt förråd varje dag i veckan även om det inte är någon personal på plats.

Ett annat förslag på när man kan behöva förvara sina möbler kan vara vid en flytt. Det kan vara så att man behöver flytta ut innan man har tillgång till det nya boendet. Problem som kan uppkomma är att man behöver ha någonstans att sova och man behöver förvara sina möbler någonstans. Tyvärr kan du inte sova i våra förråd så det problemet får du lösa själv men däremot kan du säkert och smidigt förvara dina möbler hos oss. Självklart säljer vi även snygga flyttkartonger och andra flytthjälpmedel som du kan använda dig av vid din flytt.

Välkommen till Big Easy Self Storage i Sätra för magasinering Sätra.

Hyr Self Storage i Stockholm

Varför Big Easy?