BigEasy
Privat | Företag

Boka förråd

Lådor och saker redo för förråd

Har du några frågor om anläggningen eller de olika förråden kan du alltid kontakta oss. Under kontorens öppettider finns vi tillgängliga på telefon, chatt och e-post. Självklart kan du även besöka anläggningen för att titta på förråden! Det kan hjälpa om du är osäker på storlek. Det går självklart bra att även besöka förråden efter du bokat. Då kan vi hjälpa dig hitta rätt storlek om det mot förmodan visar sig att du valt fel. Självklart tillkommer inga extra avgifter om du valt fel och önskar byta. Vi river bara det gamla avtalet och löser ett nytt! Det ska vara enkelt och hyra förråd och vi är på plats för att hjälpa dig! 

Om du behöver något inför flytten så kan du alltid besöka våra flyttbutiker på anläggningen. Vi säljer allt du behöver om du ska hyra ett förråd, så som flyttkartonger, bubbelplast, makulaturpapper och mycket mer. 

Till ditt förråd behöver du ett hänglås. Vi säljer hänglås i flyttbutiken men du är självklart välkommen att ta med ett eget.

Tänk på att alltid plasta in dina saker ägodelar innan transport så att det inte riskerar att bli smutsigt under transporten samtidigt som det även är skyddat under själva magasineringen. 

Klicka här för hjälp att hitta till ett förråd.