Flyttstädning

Kontakta oss idag för att få er offert på flyttstädning!

Få en kostnadsfri offert på Flyttstädning

  • Till exempel storlek på boende, antal fönster, övrigt som kan vara bra att veta.
Flyttstädning i Stockholm

Ring oss idag för en offert på flyttstädning i Stockholm!

Flyttstädning kan vara lite av droppen som får bägaren att rinna över när man flyttar. Ni ska tänka på packning, boka flyttfirma, hämta barnen på dagis, dricka kaffe, adressändra, skaffa nytt elavtal, bredband, kabel-TV och Linas Matkasse, hur ska ni mitt i allt detta ha tid eller ork att städa? Dessutom kan den nya ägaren/hyresgästen vara missnöjd och ge bakläxa. Detta undviks enkelt genom en professionell flyttstädning med nöjdhetsgaranti. Om den nya ägaren eller hyresgästen är missnöjd så kommer städarna tillbaka och göra klart jobbet, utan att du som kund behöver tänka mer på det.

De som jobbar med flyttstädning är till skillnad från vanliga städfirmor extra noggranna och rengör även alla ytor som inte vanligtvis berörs av vanlig veckostädning, till exempel under kylskåpet och i golvbrunnen i badrummet. Detta för att er lägenhet ska vara i toppskick när den lämnas över. På samma sätt ska ni förvänta er att den lägenhet eller det hus ni flyttar till har genomgått en ordentlig flyttstädning innan ni flyttar in. När ni först får tillträde är det bra att göra en snabb men ordentlig genomgång och direkt kontakta säljaren eller den tidigare hyresgästen om något inte är som det ska. Ta även bilder för dokumentation. Tänk på att om ni börjar flytta in kan det sedan vara bra att ställa saker så att det enkelt går att städa där komplettering behövs, så att städfirman eller säljaren kan utföra jobbet.

Flyttstädning i Stockholm

Den städfirma vi samarbetar med utför flyttstädning i Stockholm med garanti på resultatet. Om ni eller den nya boende är missnöjda ska ni i första hand kontakta städfirman direkt, då detta ger snabbast åtgärd, men om det blir någon typ av problem är ni alltid välkomna att höra av er till oss så får vi ta dem i örat!

Det kan bli väldigt jobbigt om städningen inte utförs ordentligt, så anlita rätt firma från början!