Hyr förråd i Stockholm

Trustpilot hyra förråd
Hyra förråd Stockholm

Välj ett förråd nära dig

Älvsjö

Rabatt på att hyra förråd

Varuvägen 15

Sätra

Rabatt på att hyra förråd

Stensätravägen 6

Spånga

Rabatt på att hyra förråd

Fagerstagatan 29

Tusentals nöjda kunder sedan 2014!

Varför hyra förråd hos Big Easy Self Storage?

Vill du ha hjälp att hitta rätt lösning?

Kontakt för att hyra förråd i Stockholm
Ring oss så fixar vi det!
Mejla oss:

Vanliga frågor om våra förrådstjänster

Hos Big Easy Self Storage kan du hyra förråd i storlekarna 1 – 100 kvm.

Du har tillgång till ditt förråd alla dagar i veckan mellan 05:30 och 23:00. Tänk på att du måste ha lämnat området innan 23:00 då hela anläggningen låses och larmas automatiskt. 

Spånga: Fagerstagatan 29

Älvsjö: Varuvägen 15

Sätra: Stensätravägen 6

Det är ingen startavgift när man hyr förråd hos oss. Det man betalar vid bokningen är hyran för den första månaden plus eventuell försäkring. 

Det är inte heller någon bindningstid utan förråden hyrs per kalendermånad och sägs upp senast den 15:e för att avslutas till den sista samma månad. 

Du kan hyra ett förråd genom att boka och betala direkt på vår hemsida. 

Självklart är du även välkommen att besöka våra anläggningar innan du bestämmer dig och skriver ett avtal. 

Du hittar varje enskilds anläggnings öppettider under ”våra anläggningar” högst uppe på sidan. Välj bara den anläggning du är intresserad av i menyn. 

Vi är Big Easy Self Storage

Snacka med oss om du ska hyra förråd

Big Easy Self Storage erbjuder våra kunder att på ett smidigt sätt hyra förråd i Stockholm. Vårt lagerhotell hittar ni på Fagerstagatan 29 i Lunda Industriområde, Spånga samt på Varuvägen 15 i Älvsjö och avslutningsvis på Stensätravägen 6 i Sätra. 

Hos Big Easy Self Storage har du sedan 2014 kunna hyra förråd. Sedan grundandet har tusentals nöjda kunder passerat genom våra dörrar. Det har varit allt från korttidshyra av 1 kvm förråd till kunder som fortfarande är kvar sedan starten i större förråd. Vi har stolthet i att våra Store Managers lär känna våra kunder och således enklare kan hjälpa till när det behovs. Särskilt kontakten med våra företagskunder blir en naturlig del av vår vardag.

Efter att ha sett ett växande behov av extra lagerutrymme för företag och boende i Stockholmsområdet gick vi från att erbjuda mindre yta för magasinering till att öppna vår första anläggning för self storage.

 

Hyr förråd billigt

Vår vision är att erbjuda ett billigt och lättillgängligt förråd för privatpersoner och företag i Stockholm. Det ska vara enkelt att disponera lite extra lagerutrymme, både för dig som vill ha ditt bohag magasinerat mellan två bostäder och för dig som mer långsiktigt vill ha lite extra förvaring för t ex vinterkläder och säsongsbetonad sportutrustning. På den överhettade bostadsmarknaden i Stockholm ska man inte behöva bo större än nödvändigt när det finns en bättre lösning!

Som småföretagare med flera olika affärsverksamheter i bagaget vet vi på Big Easy Self Storage hur svårt det kan vara att hitta en prisvärd och flexibel lösning för lager när man endast är ute efter ett mindre förråd att hyra. I vårt lagerhotell är ni som småföretagare välkomna att hyra förråd utan bindningstid så att ni snabbt kan växla mellan olika storlekar. Ring oss idag så hittar vi en lösning som passar just er!

Vi följer branschstandard i alla våra bestämmelser. Vår kunniga personal har erfarenhet av både flytt och magasinering. Vi kan ge er tips för packning och hjälpa er med att bedöma vilken storlek ni behöver på ert förråd. Självklart är ni även välkomna att byta väl på plats hos oss!

När du hyr förråd hos oss ingår videoövervakning 24 timmar om dygnet samt larm med utryckning. Du får en personlig accessbricka eller kod och har tillträde varje dag 05:30-23:00.

Med Big Easy Self Storage kan du som bor i Sundbyberg, Fruängen, Huddinge, Västertorp, Segeltorp, Skärholmen, Bromma, Kungens kurva, Enskede, Södermlam hyra ett förråd precis i närheten. Perfekt om du till exempel ska flytta utomlands

Öppettider

Kontoren

Vardagar
Kontakta oss för att boka tid för besök. 

Helger 
Stängt

Förråden

Alla dagar
05:30 till 2
3:00

Tänk på att du måste ha lämnat området senast 23:00.

Börja förvara i fyra enkla steg

1
Hitta din närmaste anläggning

Vi finns i Spånga, Älvsjö och Sätra.

2
Välj en passande storlek

Vi har förråd från 1 kvm till 100 kvm.

3
Boka via nätet, telefon eller på plats

Vi hjälper dig genom hela vägen.

4
Få tillgång till ditt self storage

Du har tillgång alla dagar 05:30 – 23:00.