Big Easy ReGive

Följ oss gärna på Facebook: Big Easy Self Storage ReGive

 

Big Easy Regive stänger nu för tillfället i Spånga, för att snart kunna öppna på annan plats!

 

Hämta begagnade möbler hos oss – helt gratis!

Hos oss kan du inte bara hyra förråd, utöver magasinering i Stockholm erbjuder vi Big Easy ReGive(tm)! Vi på Big Easy Self Storage tycker att det är viktigt med miljön, därför upplåter vi ett av våra förråd till återvinning av möbler. Flyttfirman vi samarbetar med kör ofta fullt funktionella saker från kundernas hem till återvinningscentralen, och kunder som hyr förråd hos oss på Big Easy Self Storage passar ofta på att slänga saker i samband med att de hyr förvaring hos oss. Som en service för dessa kunder kan vi nu ställa in sakerna i vårt ReGive-förråd, där sedan vem som helst kan komma för att hämta dem. Helt gratis! Vi vet hur jobbigt det kan vara att både ge bort och ta emot saker privatpersoner emellan, man bestämmer tid men den ena dyker inte upp. Om man ska köpa något begagnat kan priset ändras åt båda hållen. Det är mycket krångel helt enkelt! Hos Big Easy är det enkelt att både lämna och hämta saker!

Att lämna in
Det enda du behöver tänka på är att personalen måste godkänna det du lämnar in.
Det kan du kolla via mail eller direkt på plats!

Att hämta upp
Kom förbi under vårt platskontors öppettider; vardagar 10 – 17 samt lördag 11 – 16.

Allt är gratis! OBS – endast en möbel/ett set av något får hämtas per hushåll och dag. Vi kan inte heller garantera att något är kvar och håller inget åt någon. Först till kvarn på plats gäller!

Tyvärr har vi inte möjlighet svara på frågor kring vad som finns inne för tillfället, det är bara att komma förbi och kolla!

Du vet väl att du alltid kan låna en släpvagn hos Big Easy Self Storage. Klicka här så kan du läsa mer!